Başkan Ayşe Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet edildiği  ' Sünnet Şöleni '  Altın Konak Düğün Sarayında büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet edildiği  ' Sünnet Şöleni '  Altın Konak Düğün Sarayında büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Vatanseverler Derneği Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet projesi gerçekleştirilerek ve program sonrasında değerlendirme toplantımızı yaparak bazı istişarelerde bulunduk. Bu büyük organizasyonda bizlere destek veren Malatyalı hemşerilerimize ve yine Belediye Başkanlarımız, Siyasi Partilerimiz, STK’larımızın Başkanlarına ve her zaman yanımızda olan basın mensuplu kardeşlerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Ayşe Alpaslan, Biz büyük bir aileyiz. Bizler bu yola çıkarken ben demedik biz dedik. Allah’ın izniyle bizler bu yolda yolumuza devam edeceğiz ve Malatyalı hemşerilerimizin destekleriyle daha da büyüyeceğiz ve güçleneceğiz. Yeter ki bizler hep birlikte birlik içinde olmalıyız ki başarıda kendiliğinde gelir.

Başkan Ayşe Alpaslan, Derneği, Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet programın da bizlere destek olan Altın Konak Düğün Sarayı Yönetim kurulu başkanı Ali Aydın beye teşekkür ediyorum. Ali Aydın Bey bizlerden desteklerini esirgememiş ve düzenlediğimiz sünnet programı çok kıymetli misafirlerimizin katılımıyla güzel bir ortamda bitirmiş olduk dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Ayşe Alpaslan, Derneğimiz tarafından düzenlenen sünnet programın da gece gündüz demeden işlerinden zaman ayıran, her çalışmalarımızda yanımızda olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve yine üyelerimize çok teşekkür ediyorum ve Allah hepsinden razı olsun. Başkan Alpaslan, Bu tür büyük organizasyonlarda eksiklikler olabilir ve mutlaka olmuştur. Bu sünnet programımıza katılan çok kıymetli misafirlerimiz olmuştur. Belki gözden kaçırmış olduğumuz bazı misafirlerimizin isimlerini anons etmeyi unutmuş olabiliriz. Haklarını helal etsinler. Programın yoğunluğundan dolayı unutulmuştur. Hani ben derim ki biz büyük bir aileyiz, Bizler Malatyalıyız bizler her zaman ve her ortamda ve yine böyle güzel organizasyonlarda bir arada ve birlikte olacağız. Eğer bizler kısa bir süre içinde buralara kadar geldiysek tabi ki sizlerin desteğiyle ve dualarınızla geldik, Allah hepinizden arazı olsun.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30 çocuk sünnet programına siyasiler ve STK Başkanları katılırken, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İl dışında olduklarından dolayı telgraf ve mesajlarını yolarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Başkan Vekili Mehmet ÇOLAK, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet SARIGÜL, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut SAMANLI, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan ÖZCAN, Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Ömer DİNÇ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ,  Malatyalı İş Adamı Nadir ALATAŞ, İş İnsanı İsmet KANCURA, Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan ALTUNKAYA, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi YILMAZ, Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Adil KOYUN, Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan YALÇIN, Güç Birliği Partisi MYK Üyesi ve Malatya İl Başkanı Ahmet İMREK, Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Malatya Muharip Gaziler Dernek Başkanı İbrahim CENGİZ, Akçadağ Yardımlaşma Dernek Başkanı Murat MASKAR, Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet BAYSALDUZ, Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait KORKUT, DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim YALÇINKAYA, Malatya İl Müftü Şube Müdürü Mustafa KÜÇÜKARSLAN, Hayrullah VERGİ ve Özkan ÖNER, , Hacı Mehmet KABAN, İbrahim FURKAN, DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikalar Başkanı Tuğba FARINAZ, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma Yardımlaşma Ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet ÇOLAK, Malatyalı İş Adamı Nadir ALATAŞ, İş İnsanı İsmet KANCURA, Malatya Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Lale Naile ALTUNTAŞ, Malatya Alperenler Ocak Başkanı Yalçın ARICAK, Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşleri Başkanı Veysel ŞAHİN, İş insanlarından Ali FIRAT, Mehmet ÇİRİK, Ertan KARAKAŞ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Hidayet ÖZPOLAT, Gazeteci Ali Ekber KAYA, Yavuz ÖZHAN, Anadolu Basın Birliği Derneği Yönetim kurulu Üyeleri ve Busabah gazetesinden Umut BOZKURTOĞLU, Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih GÖNÜLTAŞ, Çok sayıda siyasiler partilerin İl Başkanları ve İlçe Başkanları ve STK Başkanları yöneticiler katılarak, her zamanımızda basın kuruluşların yöneticiler temsilcileri ve basın mensubular katılarak, çok sayıda davetli misafirler katıldılar.

Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimiz, Altın Konak Düğün Sarayı İş Birliğiyle 30 Çocuğumuzu sünnetinden bizlere destek olan ve destekleri esirgemeyen, 30 Çocuğumuza Kirve olan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, Milliyetçi Hareket İl Başkanı Mesut SAMANLI, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata SADIKOĞLU, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan ÖZCAN, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet ÇOLAK, Malatyalı İş Adamı Nadir ALATAŞ, İş İnsanı İsmet KANCURA, Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan AKIN, Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Akçada Dernek Başkanı Murat MASKAR, Malatya Güven Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Mine ÖKTEN, BYG Tur Yönetim Kurulu Onur UÇAN, Tayfun KAYA,  Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih GÖNÜLTAŞ’A şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum, Allah hepinizden razı olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN