Başkan Avcu'dan Ticaret Borsası Başkanı Özcan'a Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı Makamında ziyaret ettiler. Başkan Aysun Avcu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Başkan Sayın Ramazan Özcan, Göreve geldiği günden bugüne kadar Malatyalı kaysı çiftçisine ve esnafına büyük katkıları olmuştur dedi.

Başkan Aysun Avcu, Uzun yıllar tarım il müdürlüğünde görev yapmış biri olarak kayısının dünü ve bugününü konuştuk. Sayın Başkan göreve geldiğinden bu yana gerçekten çok önemli çalışmalar yaptı. Bizler bu çalışmalarından dolayı takdir ediyoruz. Gerek yurt içi gerek yurt dışına yapılan ihracatlar ve kayısının geldiği nokta mutlu edicidir.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Sayın Başkanımızın çalışmalarında başarılar diliyoruz. Malatya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan Beyin misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Özcan, Bizler göreve geldiğimizden bu güne kadar kaysı üreticilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her zaman kaysı çiftçimizin yanında olduk ve hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bizler her zaman üreticilerimizin yanında olduk ve sorunları varsa çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Bizler hiçbir zaman üreticilerimizi yalnız bırakmadık yanlarında olduk. Başkan Özcan, Biz göreve gelmeden kaysımızın ne durumda olduğunu kaysı üreticisi ve Malatyalı hemşerilerimiz bilmektedir ve bugün kaysımızın değeri nerden nereye gelmiştir.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN