Başkan Avcu'dan Gazimiz Yusuf Yolcu'ya Evinde Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kuzey Irak’ta Geçen Yıl Görev Başında Gazi Olan Yusuf Yolcu’yu Evinde Ziyaret Etti. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Gazilerimizin Yanındayız Ve Yanlarında Olacağız.

Başkan Aysun Avcu, Ülkemiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz dedi. Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlikte bu güzel vatanımıza sahip çıkacağız ve çıkmalıyız. Bizler Ülke olarak her zaman zor zamanlarda birlik içinde oluyoruz ve daha güçlü oluyoruz.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kuzey Irak’ta geçen yıl görev başında gazi olan Yusuf Yolcu’yu ve ailesini evinde ziyaret ettik. Başkan Avcu, Bizler her zaman gazilerimize sahip çıkıyoruz ve bizlere ne zaman gelmek isterlerse Her zaman kapımız açıktır ve açık olacaktır. Gazilerimize zaten kapımız açıktır, bizler her zaman olduğu gibi gazilerimizin ayağına gideceğiz ve gitmeliyiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN