Başkan Alpaslan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Alpaslan mesajında; ‘’Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında şükran, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz’’ Dedi.

Sözlerine; ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletimize adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok sıkıntının, yokluğun ve zorluğun olduğu dönemde milletimizle birlikte emsalsiz mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır. Bizlerde Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığı ile hareket ediyoruz.’’ şeklinde devam etti.

‘’Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetler anıyoruz.’’ Diyerek sözlerine son verdi.

Ayşe ALPASLAN

15 Temmuz Milli İrade Ocakları

Kadın Kolları Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN