Başkan Alpaslan, 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Yerel Basın Ayrım Yapılmadan Desteklenmelidir dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Yerel Basın Ayrım Yapılmadan Desteklenmelidir dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Basın ve Medya Kuruluşlarının Son Yıllarda hiç olmadığı kadar zor durumda olduklarını görüyoruz. Her gün bir Gazetenin, Derginin, Televizyonun, Radyonun hatta İnternet Haber Sitelerinin kapandığına şahit oluyoruz ve görüyoruz buda bizleri derinden üzmektedir.

Başta ekonomik şartlardan dolayı özellikle yazılı basının kullandığı kağıt fiyatlarının yüksekliği ve yine Radyo ve Televizyonların frekans ve lisans ücretlerinin yüksekliği nedeniyle birçok kurum kapanmak zorunda kaldı ve kalmaya devam ediyor.  Burada çalışan binlerce kardeşlerimiz işsiz kalmaktadır. Hele hele basın arasında ayrımcılık yapılmamalıdır ve yerel yöneticiler mutlaka destek olmalıdır.

Başkan Alpaslan, Bizler yerel ve ulusal basınımızı yakinen takip ediyoruz. Anadolu Basın Birliğinde görev yapan her bir arkadaşımızı yakından takip ediyoruz ve yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Anadolu Basın Birliği her siyasi partiye ve yine STK’larımıza eşit bir şekilde kapılarını açan ve haberlerini objektif bir şekilde yapıyorlar.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, şahsım, Yönetim Kurulum ve derneğim adına sizlerin bu anlamlı gününü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyoruz sizlere işlerinizde başarılar diliyoruz, bu misafirperverliğinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum dedi.

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise burada olan ve olmayan her bir emekçi gazeteci arkadaşımız Malatya'nın ve sizlerin sesi olmaya çalışıyor. Sizlerin dernek çalışmalarında yatığınız başarılı ve ilkeli çalışmalarınızı destekliyoruz ve dernek olarak güzel çalışmalar yapıyorsunuz, sizleri ve  ekibinizi tebrik ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Yeter ki bizim STK’larımız güzel işler ve projeler yapsınlar biz Anadolu Basın Birliği olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz. Bizleri bu anlamlı günde unutmayıp ziyaret etmeniz bizleri mutlu etmiştir. Bu ziyaret vesilesi ile bende tüm Çalışan Basın Emekçisi meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü Nedeniyle Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’dan  Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a Plaket Takdim Etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN