Avşar'dan MHP'nin 52. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

​​​​​​​MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP'nin 52. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Milliyetçilerinin siyasi organizasyonu olan partimiz, 8-9 Şubat 1969 günlerinde Adana'da yapılan genel kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulmuştur. Büyük Kongreden sonra toplanan ilk genel idare kurulunda partinin amblemi "Üç Hilâl" olarak kararlaştırılmıştır. Bugün partimizin 52. kuruluş yıldönümünü idrak ediyoruz.

Sevdalısı olduğumuz büyük Türk Milleti'nin tarihi Türk milliyetçiliği düşüncesini bir siyasi proje haline getirerek, siyasi imtihan sahasına çıkışımızın üzerinden tam elli iki yıl geçmiştir.

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin arkadaşlarına hitaben söylediği, "Emanet olunan davayı kucakladım. Hiç arkama bakmadan, tereddütsüz, hiçbir şeye aldırmadan yürüyorum." sözleri bu tarihi sürecin ve şuurun yansımasıdır. 52 'nci kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günlerde Önce vatanım ve milletim diyen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Bu karalı ve azimli tutumuyla izinde yürümeye her daim devam edeceğimize, Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün büyüklerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz”, Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN