Aşçılar Derneğinden Fotokamp'a Destek

Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği  Fotokamp'a Destek Olacak.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

6-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Arapgir Kayaarası Kanyonu’nda MAFSAD ve Arapgir Belediyesi tarafından yapılacak olan  3.Uluslararası Malatya Fotokamp’a Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Arapgir Kaymakamlığı ve birçok kurum/STK/firma destek veriyor. Bu destekçilerin yanında Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği de var.

Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Çetinkaya yaptığı açıklamada Fotokampın Malatya için önemli bir organizasyon olduğunu,  Arapgir’in, Malatya’nın ve Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Böyle bir organizasyona seve seve destek sağlayacaklarını, Fotokamp alanında ekibiyle birlikte, yurt dışından ve Türkiye’nin birçok farklı ilinden gelecek olan katılımcılara yöresel ikramlarda bulunacaklarını ve kamp süresince Türk kahvesi ikramı yapacaklarını  ifade eden Çetinkaya  ayrıca Van Aşçılar ve Pastacılar Derneğinden de bir ekibin Fotokampta kendilerine destek olacağını sözlerine ekledi.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan da desteklerinden dolayı Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Çetinkaya’ya teşekkür etti. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN