Anadolu Basın Birliği'nden MHP İl Başkanı Samanlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, MHP İl Başkanlığına seçilen Sayın Mesut Samanlı Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samanlı Başkanımız yıllarca bu partinin içinde olup büyük emekleri ve katkıları olmuştur. Allah yardımcıları olsun inşallah.

Başkan Dağ, MHP İl Başkanlığına seçilen Başkan Samanlı vatandaşlar içinde sevilmiş ve kapısı her zaman tüm vatandaşlarımıza açıktır ve bundan sonrada kapsı açık olacaktır. Vatandaşlarının sorunlarını dinleyen ve vatandaşlar ile iç iç olmuştur. Başkan Samanlı, kapıda hiç kimseyi bekletmez ve asla randevu sistemiyle kimseyi geri çevirmemiştir. Yerinde olduğunda kim gelirse gelsin kapsı açıktır.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizleri bugün makamında ağırlayan ve misafir eden MHP Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı Başkanımızı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Sayın Başkan Samanlı, Siyasi çalışmalarında her zaman başarılı olmuştur ve inşallah bundan sonrada başarılı olacaktır. Başkanımı çok uzun zamandan beridir tanıyorum. Gerçekten kendisi Malatya’mız ve Ülkemiz için elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Mesut Başkanım mütevazi kişiliği ile tüm Malatya’lıların gönlünde farklı bir yer tutmaktadır. Her zaman güler yüzünü, gönül zenginliğini ve hoş muhabbetini bizlerden eksik etmemiştir.  Bu ziyaret vesilesi ile bende tüm MHP Teşkilatına ve Mesut Başkanıma bizlere gösterdikleri bu sıcak karşılamadan dolayı şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Bu vesileyle kendilerine başarılar diliyorum ve Allah yollarını açık etsin İnşallah.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı,  Malatya’nın Huzuru Demek, Türkiye’nin Huzuru Demektir.

MHP İl Başkanlığımıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulunan Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Samanlı Birliğin olduğu yerde başarı gelir dedi. Yeter ki bizler her zaman birlik içinde olalım ve Ülkemize ve yine Malatya’mıza hizmet edelim dedi. Samanlı, 2020 yılı dünyada olduğu gibi Ülkemizde de çok sıkıntılı geçmiş ve geçmektedir. İnşallah hep birlikte Coronavirüsünden biran önce kurtuluruz dedi. Bizler birlik içinde olduğumuz sürece aşılmayacak hiçbir şey yoktur.

Başkan Samanlı; Ülkemiz gerçekten son yıllarda hiç olmadığı kadar zor bir dönemden geçiyor. Bizler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde ve yerelde MHP İl Başkanımız, MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu ve MHP Teşkilatlarının her bir ferdi olarak Devletimizin ve Milletimizin Birliği, Beraberliği ve Huzuru için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz. Bizlerin bu mücadelesinin etkili olmasında siz değerli basın mensuplarının emekleri çok. Bizlerin çalışma ve gayretlerini kamuya siz haberlerinizle aktarıyorsunuz. Bu ziyaret vesilesi ile tüm Basın Emekçilerine, medya mensuplarına bizlere verdikleri desteklerden dolayı da şahsım, Partim adına da çok teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN