Altın Karate Adamlardan Başkan Güder'e Ziyaret

Malatya Karate Altın Adamlar Spor Kulübü Battal Gazi Belediye Başkanı Osman Güder'i Makamında Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya karate Altın adamlar spor kulübü antrenörü Sedat Turgut, Bu gün Battalgazi Belediye Başkanımız, Osman Güder beyi makamında ziyaret ettik, Sayın Başkanımızın programlarının yoğun olması nedeniyle bizleri kabul etikleri için şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Turgut, Bizleri her zaman sahip çıkan ve bizlere her zaman destek olmuşlardır.

Karate camiasının sorunlarını dinleyen ve bizlere yapmış olduğu bu jestlerinden dolayı başkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunar her daim yanımızda bir belediye başkanından ziyade abi olarak desteğini hissederek, Sayın başkanımıza çalışmalarından başarılar diliyoruz dedi. Sayın Başkanımız Osman Güder beyin Battalgazi İlçesi için çok önemli projelerinin olduğun görmekteyiz ve sonuna kadar desteğimiz davam edecektir dedi ve Allah yar ve yardımcısı olsun.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bizler her zaman sporcu kardeşlerimize destek oluyoruz. Yeter ki sporcularımı başarılı olması için bizler belediye olarak her zaman yanlarında olacağız dedi.

İlimizde karate de derece yapmış olan öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Yine bu başarıların mimarı olan Sedat Turgut hocamıza emeklerinden dolayı kendilerini kutluyorum ve başarılar diliyorum dedi. İnşallah bu başarılı çalışmalarınız devam edecektir. Başkan Güder, Bizler hep birlikte Ülkemize ve yine Malatya’mıza hizmet etmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler yeter ki birlik içinde olalım dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN