Ağbaba'dan Taziye Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Amanos'ta şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Sevinç için taziye mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Amanos'ta şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Sevinç için taziye mesajı yayınladı. Ağbaba, “Terör kimden ve nereden gelirse gelsin mutlaka karşı koymak gerekir” dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; "Osmaniye Amanos Dağı eteklerinde teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 27 yaşındaki hemşehrimiz Uzman Çavuş Hasan Sevinç'in şehit düştüğünü büyük bir üzüntüyle öğrendim.Her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yapılan hain saldırıyı kınıyorum.”ifadelerini kullandı.

Mesajında terörün herkes tarafından lanetlenmesi gerektiğini belirten Ağbaba, “Biz bugüne kadar her platformda teröre karşı olduğumuzu dile getirdik. Terör kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin mutlaka karşı koymak gerekir” dedi. Ağbaba, “Terör saldırılarında şehit düşen uzman çavuş Hasan Sevinç'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

VELİ AĞBABA
CHP GENEL BAŞKAN YAR.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN