Ağbaba, Böyle Devam Ederse AKP Yönetiminin Tamamı Trol Olacak

Millet Can Derdinde, Akp Gündem Değiştirme Derdinde...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ağbaba; “Böyle Devam Ederse Akp Yönetiminin Tamamı Trol Olacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “AKP’nin bakanları, genel başkan yardımcıları milletvekilleri trolleri aratmıyor. Memleketin dört bir yanından akla hayale gelmeyen cümlelerle gündem değiştirmeye çalışıyorlar. Artık tutunacakları hiçbir dalları kalmadı” dedi.

 

Ağbaba, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye siyasi tarihinde toplumu Saray iktidarı kadar kutuplaştıran başka bir iktidar daha olmamıştır. Türkiye’nin gerçek gündemini halk sağlığı sorunlarını, her geçen gün artan yoksulluğu ve işsizliği gizlemek adına her gün yeni hakaretler, yalanlar ve yeni iftiralarla karşılaşıyoruz; başta partimiz olmak üzere kurucu değerlerimize, toplumsal değerlere, tarihimize hakaret etmek suretiyle her gün saldırılara maruz kalıyoruz. Canikli, 2002 öncesini anlatırken sanki sömürge bir ülkeden bahseder gibi söz ediyor. Varank, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na faşist diye hakaret ediyor. Tüm bunların halkın gerçek gündemini gizleme amacı taşıdığını biz de halkımız da gayet iyi biliyoruz.

 

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkede başörtüsünün bir sorun olmadığını söyledikçe ellerinden şekeri alınmış çocuk gibi bağırıyorlar. Çünkü başörtüsü AKP için 18 yıldır bitip tükenmeyen bir sömürü ve siyaset aracı. Dertleri başörtüsü değil dertleri başörtüsünden ekmek yemek.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Geçmişte maaşlı trolleri vardı, şimdi geldiğimiz noktada bu troller iktidarlarını kurtarmaya yetmemiş olacak ki aralarına bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri de eklendi. Her ilde karşımıza çıkıyorlar. Bir gün Çorum’da bir gün Kilis’te, Bir gün Malatya’da karşımıza çıkıyorlar. Malatya’da Kuzey Çevreyolu durmuş, ‘Başörtüsü’ diyorlar, Hızlı tren unutulmuş, ‘Kılıçdaroğlu’ diyorlar, çiftçiler icralık, Yoncalı Barajı bitirilmemiş, ‘millet ittifakı’ diyorlar. 10 milyon 513 bin işsiz var, çözüm yok. 8 milyon emekli açlık sınırında maaş alıyor çözüm yok. 17 milyon insan sosyal yardımlarla geçiniyor. Çözüm yok. 11 Milyon 641 bin kişi aylık 900 liranın altında maaş alıyor. Çözüm yok. 100 bin esnaf batmış, iflas etmiş, çözüm yok. Tek çözümleri gerçekleri manipüle etmek.

 

Esnafa ve halka söyleyecek hiçbir sözü kalmayan, her geçen gün batmaya ve yurttaşların nazarında itibar kaybetmeye devam eden AKP iktidarı ve onun sözcüleri yalan ve iftiradan ibaret olan sözlerinin artık vatandaşta karşılığı yok. Bu onların son çırpınışları.

 

Son günlerde yine bir 28 Şubat edebiyatı yapılmaya başlandı. Bir tanesi de Malatya’dan konuşmuş. 28 şubat’tan nemalananlar 28 Şubat eylemlerinde neredelerdi? Mağdur olan insanların yanında görünmeyip, o insanlar üzerinden rant devşirmek isteyen siyasi bukalemunlar bugün 28 Şubatı aratmayan uygulamalara imza atıyorlar. Genel Başkanımızın geçmişine söz edenler kendi geçmişlerine baksınlar. Geçmişte nerede, kimlerle beraber olduklarını neler yaptıklarını bizler de halkımız da çok iyi biliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN