Adıyamanlı Canan Ceylan TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Oldu

Son zamanlarda aktif siyaset yapan kadın siyasetçilerin arasına Adıyamanlı iş kadını Canan Ceylan'da katıldı...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Siyasetin yeni yüzü olan Adıyamanlı iş kadını Canan Ceylan, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirildi.

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, tarafından kendisine verilen TDP Kadın Kolları Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen Canan Ceylan; “Bu kutsal ve sorumluluğu ağır olan görevi almaktan dolayı çok mutluyum. Adıyamanlı bir iş kadını olarak ilimi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Adıyaman’ın Ankara’daki sesi olarak ilimizin sorunlarını yakından takip edeceğim.

 

Genel başkanımız Mustafa Sarıgül, yaklaşık son 4 aydır yürütmüş olduğu parti çalışmaları sonucunda geçtiğimiz ay partimizi resmi olarak kurdu. Bana verilen görevle birlikte cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyacağıma, evrensel hukuk kurallarına uyacağıma, üretimi destekleyeceğime, inançlara saygılı olacağıma, laikliği yaşatacağıma, emeği koruyacağıma söz veriyorum. Türkiye Değişim Partisi’nin bir neferi olarak bu kutsal sorumluluğu, ağır ve şerefli görevi layıkıyla yerine getireceğim. Ankara’ya gelen bütün hemşerilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Partimizi ziyaret ettikleri vakit kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerdir. Ayrıca bana bu ulvi görevi veren genel başkanım Mustafa Sarıgül’e de çok teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN