Adana Acılı Kartal Tatlı

Aboubakar, Talisca ve Tosic golleriyle son sıradaki Adanaspor'un acılarını artırırken, Beşiktaş'ı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Aboubakar, Talisca ve Tosic golleriyle son sıradaki Adanaspor’un acılarını artırırken, Beşiktaş’ı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı.

Beşiktaş, en yakın takipçisi Başakşehir'in berabere kaldığı haftada Adanaspor'dan 3 puanı 3 golle alırken zaferi getiren sayıları yabancıları kaydetti. İlk olarak sahneye Aboubakar çıktı. Cezası nedeniyle Lyon'a karşı forma giyemeyen Kamerunlu forvet, siyah-beyazlı takımı öne geçiren golü atarken, son 4 maçtaki gol sayısını da 4'e yükseltti. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon toplamda ise 15 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Gecenin diğer yıldızı Talisca da yine günündeydi. 52. dakikada sahneye çıkan Brezilyalı solak muhteşem bir şekilde önüne aldığı topu sağ ayağıyla köşeye plaseledi. Genç futbolcu da bu sezon 29 kez giydiği siyah-beyazlı formayla 20 gole (14 gol, 6 asist) katkıda bulunmuş oldu.

TOSİC'TEN BİR İLK!

Veeee Dusko Tosic... Sırp savunmacı sol bekte başladığı maçı Atınç'ın oyundan çıkmasından sonra stoperde tamamlarken, zafer golünü kaydetti. 80'de uçarak yaptığı kafa vuruşuyla kaleci İtandje'ı çaresiz bırakan Tosic için bu golün zaferden başka bir anlamı daha vardı. O da 32 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ta kaydettiği ilk gol olmasıydı.

QUARESMA BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Ricardo Quaresma, dün de görevini yaptı. İkinci yarıda Atiba'nın yerine oyuna dahil olan Portekizli yıldız, Kartal'ın sağ kanadına hareketlilik getirip Adanaspor defansını zorladı. Galibiyeti getiren golde ceza alanına mükemmel bir orta kesip Tosic'e golü attıran Q7, bu sezon ligde 11'inci, toplamda ise 14. asistni gerçekleştirdi. Quaresma'nın 5 de golü bulunuyor.

Fotomaç

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN