Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farımaz'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Zaviye Mahallemize hizmet yapmak için yola çıktık dedi. Mahallemize yapacağımız hizmetler için elbirliğiyle çalışacağız ve mahallemizi en iyi bir yere getireceğiz dedi.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı olan Zaviye Mahallesi muhtar adaylığım için mahalle sakinlerimizin isteğiyle bu yola çıktık. Mahallemizde birlik ve beraberlik olduğunu gördüm ve Mahalle sakinlerimizin adaylık için bize destek verdiklerinden ötürü bizlerde aday olduk dedi. Muhtar adayı Tuğba Farımaz, Bizlerde mahallemize hizmet yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Muhtar adayı Tuğba Farımaz, Bizler derneklerde ve yine resmi kurumlarda çalışıyoruz, Hizmet nasıl olur bilicindeyiz.  Bizler mahallemizin eksiklerini en iyi bilenlerdeniz. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde bu eksik olan çalışmaları en iyi bir şekilde yerine getireceğiz dedi. Yeter ki bizlerde birlik ve beraberlik olsun, bu olduğu zaman yapılmayacak hizmet ve çalışma yoktur.

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi ziyaretinde şöyle devam etti. Bizler her zaman vatandaşlarımıza hizmet yapmak için birlik ve beraberlik içinde olduk ve hep başarılı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımızı ziyaret ettik ve mahallemizle yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdik.

Muhtar Adayı Farımaz, Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başbakanımıza şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Sayın Zeki Dağ, Başkanımız her zaman yanımızda olmuşlardır, Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımızın çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. Her gittiğimiz yerlerde ve kurumlarda Sayın Zeki Dağ Başkanımızın çalışmaları konuşuluyor.

Anadolu Basın Birliği Derneğini Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Kardeşimiz başarılı bir kişi olarak tanıdığımız bir kardeşimizdir. Bizlerde kendilerine bu süreçte, seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz. Zaviye Mahallesi muhtar adayı Tuğba Farımaz, Deprem sürecinde bizlerle hep birlikte sahalarda görev yapmıştır. Farımaz Deprem sürecinde hep sahalarda olmuştur ve Malatya’yı terk etmemiştir ve vatandaşlarımıza hizmet yapmak için hep sahalarda olmuştur, Kendilerine başarılar diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN