Yıldırım, Malatya'yı Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

          Halktan uzak, istişareden kaçan, fikir alışverişi yapmaktan korkan, hesap vermeyecekmiş gibi hareket eden bir anlayış Malatya’yı bırakın tekrar ayağa kaldırmayı, komaya sokarlar” dedi.


        Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,  Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan ile birlikte Özsan Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

         Bilal Yıldırım, “Yeşilyurt’ta depremin yaralarının hızlı ve kalıcı olarak sarılması, depreme hazırlıklı  bir şehir oluşturmak adına vatandaşımızın tecrübeli ve şehir plancısı taleplerini haklı bularak Yeşilyurt ilçemizde Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Şehrimizin yeniden planlı bir şekilde yeniden ayağa kalkabilmesi için halkımızın desteğini istiyoruz.” dedi.

         Bilal Yıldırım, “Rezerv alan oluşturulduğu söyleniyor. Ama hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar. Şehir merkezinde çarşının temelli atılmış, ortaya nasıl bir çarşı çıkacak projeler kamuoyu ile paylaşmıyorlar. Kendi kendilerine oturup karar alıyorlar. Kendi aralarında bile koordinasyon yapamıyorlar.  

        Halktan uzak, istişareden kaçan, fikir alışverişi yapmaktan korkan, hesap vermeyecekmiş gibi hareket eden bir anlayış Malatya’yı bırakın tekrar ayağa kaldırmayı, komaya sokarlar. Malatyalıları Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN