Zeytin Dalı Harekâtını Destekliyoruz - ZEKİ DAĞ

Zeytin Dalı Harekâtını Destekliyoruz


Askerlerimiz sahada gösterdikleri üstün başarıları bizleri sevindiriyor, Birliklerimizin morallerinin en üst düzeyde olması bizim için bir onurdur. Onurlu olan herkes kendi Askerine ve Ülkesine sahip çıkar.

Havaların zor şartlarını olması, Mehmetçiklerimiz belki birazda olası sıkıntı olabilir ama Bizim Mehmetçiklerimiz Türkiye Cumhuriyetin Askerleridir ve bunuda başaracaklardır. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Zeytin Dalı sınır ötesi operasyonda, Ülke olarak birlik içinde olmamız tabiki Ülke için çok önemli ve büyük bir sevinçtir. Tabiki içimizde bazı hayınlar olabilir ve bizler Ülke olarak bu haınlarin üstünde geleceğiz ve bunun da zamanı vardır.

Zeytin Dalı operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcı olsun.

Ne hikmetse zeytin dalı operasyonda bazı hayınlar rahatsız oluyorlar. Bakınız ordumuz bu harekatta bilinen terör örgütü unsurlarını ve pkk’lılar gebermiştir, Buna karşın Ülkemizde bu durumdan rahatsız olan bazı guruplar var. Eyer bu hayanlar geberiyorsa sizler neden rahatsız oluyorsunuz. Sizler yine de rahatsız olmayınız ve onların yanlarına gidiniz. Bu güzel Ülkemizde yaşayacaksınız ve havasını ekmeğinde faydalanacaksınız, birde çıkıp destek vereceksiniz. O zaman sizin bu hayınlarla ne farkınız var ki…

Sınır ötesinden hayanlar geberiyor ne hikmetse Tabipler Birliği gibi bir kesim savaşa hayır diye kampanya yürütmek istiyor. Sayın tabipler odası, sizler neden rahatsız oluyorsunuz hala anlamış değilim. Bence rahatsız olmayınız, Çıkınız meydanlara, deyiniz ki bizler PKK’yı destekliyoruz…

Bunlar bugüne kadar güneydoğuda, doğuda, vatandaşlarımızı şehit etti. İçeride olan terör uygulayıcılarına yönelik en ufak açıklama duyduk mu? Duymadık, neden niçin, Peki şimdi size ne oldu. Deme ki Bunlarda bu işin içindeler…

PYD, YPG, DEAŞ, PKK, bütün bu terör örgütlerinin yapmış olduğu taciz hareketlerine karşı, yine masum insanlara verdikleri zararların olduğu ve yine bu masum insanları katlettiklerini gördük. Buna rağmen Ülkemizde yaşayan bazı hainler bu katillere destek olmaya çalışıyorlar. Kim bu destek verenler tabiki bu ülkede aydın geçinen bazı kesimler. Ne aydını bunlarda demek ki hainlermiş. Ben bir Kürt vatandaşı olarak Ülkemi, Bayrağımı Ezanımı seviyorum ve sahip çıkıyorum. Peki, sen neden Ülkene, Bayrağına ve Ezanına sahip çıkmıyorsun…

Hükûmetimiz şu anda Atığı adımlar haklı ve kararlı bir adımdır ve destekliyoruz. Bizlerin başkaları gibi gidecek yerimiz yoktur. Âmâ hainler her zaman gidecek yerleri vardır. Doğuda binlerce vatandaşımız şehit edildi ve yine güvenli güçlerimiz şehit edildi, Nedense bu aydın diyen ve aydın geçinen bu katilerden ses çıkmadı. Neden o zaman sesiz kaldınız. Bu gün bakıyoruz sınır ötesinde PKK denilen hainler geberiyor ne hikmetse bazı aydılar rahatsız oluyorlar ve imza toplamaya başladılar ve açıklamalar yapıyorlar. O zaman derim ki işte sizlerin yeriniz de bu hainlerin yanıdır.

Zeytin Dalı operasyonu yapılırken, Yahudilerden destek gelirken bizim içinde bazı hainler karşı geliyor. Hala anlamış değilim. Utanmadan çıkıp resmen PKK’lara destek için açıklama yapıyorlar.

Türkiye'nin Afrin'deki operasyonu sadece ve sadece terör örgütlerine, teröristlere yöneliktir.

Hiçbir zaman Türk milleti, Türk ordusu müstevli olarak hareket etmemiştir. Türk askeri hiçbir zaman haksız yere hiç kimseye zarar vermemiştir. Bizler her zaman askerimizin ve tüm güvenlik gücümüzün yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Türk askeri Afrin’i işgale gitmiyor, ama hala bazı kuş beyinliler buna işgal diyorlar. Nedeni ’de bunlarda o hainlerdendir. Bakınız binlerce insanı evinden ve yurdunda etmişlerdir. Yine Ülke olarak binlerce insana kucak açtık. Bizler boşuna yazıyoruz, ayınlar ne anlar ki. Bizle bu hainlere rağmen Ülkemizi seviyoruz ve Zeytin Dalı operasyonu ve yine hükûmetimizi destekliyoruz.

Bölücü terör örgütü gittiği her yerde kan dökerek, insanların mallarını yağmalayarak, ırzlarına tasallut ederek gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Hala Türkiye'yi örtülü veya aleni tenkit ve tehditlerle yolundan döndürmeye çalışanlar saflarını terör örgütünün yanı olarak belirlemişlerdir ve bunu da görmekteyiz.

Bir dönünüz etrafınıza bakınız gerici ve kuş beyinli Aydıncılar. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan’ın açıklamasına bir bakınız. Tabiki bunlar okumuş ama adam olmamışlardır.

 İşte örnekleri şöyle, Afganistan ne kadar sürdü? Yaklaşık 20 yıl. Irak, yaklaşık 18 yıl. Libya ne kadar sürdü? Mali, Ruanda, buralar da ne kadar sürdü? Bize bu akılları verenler biraz kendileri kullansalar ne olur. Suriye'de diğer güçlerin yürüttüğü operasyonlar için bir an önce tamamlansın çağrısı, bu insanlar ne kadar gülünç eder hale getiriyor. İş Türkiye'ye gelince bu acele niye? AB, siz PKK'yı terör örgütü ilan etmediniz mi? Şu anda o kadar akıl tutulması var ki. Bir taraftan YPG, PYD'yi terör örgütü olarak kabul etmeye başladılar. Bir taraftan da silahlar onlara akıtılıyor. Bunlara ne demelidir. Biz stratejik ortak olduğumuza göre, böyle bir şeyi bir stratejik ortak nasıl yapar. NATO Genel Sekreteri, Türkiye kendi hukukunu korumaktadır diyor. Bundan dolayı teşekkür ediyorum.

Hani sizler aydın insanlarsınız ve okumuş insanlarsınız. Bakınız ABD sınır ötesi hainlere neler gönderdiğini tabiki bilmesiniz sizlerde o zihniyetsiniz ve yazıklar olsun sizlere. Şimdi 5 bin tır silah ve savaş malzemesi gönderdi, Neden ve niçin bunda haberiniz varım, 2 bin kargo uçağı oldu silah ve cephaneler gönderdiler kime ve kimlere hala anlamadınız mı kuş beyniler. ABD,  bu silahları neden gönderdi. Deme ki bu silahları kimlere gönderdiklerinden bu Ülkenin havasında ekmeğinde faydalanan bazı hainlerin haberleri varmış. Neden derseniz, bakınız Ülkesine sahip çıkmıyorlar ve sınır ötesi gebermiş PKK’lılara destek için açıklamalar yapıyorlar. Utanmaz ve ahlaksızlar.

Zeytin Dalı operasyonunda ve bu süreçte hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Türk Askeri, Yaşasın Türkiye Cumhuriyetin Tüm Güvenlik Güçleri, Hep birlikten Ülkemize sahip çıkacağız. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ve Bu Bayrak Hiçbir Zaman İnmez…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…