Terör Devleti İsrail... - ZEKİ DAĞ

Terör Devleti İsrail...


Evet değerli okuyucular, bebek, kadın, çocuk ve de savunmasız demeden kan döken terör örgütü İsrail’den bahsediyoruz. Kendinden başkasına yaşam hakkı tanımayan Terör Devleti İsrail, bizlerin kutsalı olan Ramazan öncesinde Filistinli masumların üstüne ateş açarak altmış masumu öldürdü ki birisi daha sekiz aylık Leyla bebek, yine yaklaşık üç bin kişiyi de yaraladı.

Yancısı ABD planlarını devreye sokarak bu eli kanlı terör devletini destekliyorken dilsiz şeytan Avrupa ise susuyor. İslam devletlerinin ise sesi cılız çıkıyor. Hele birisi var ki Suudi Arabistan adeta İsrail’i destekliyor. Konuşan yine her zamanki gibi Türk İslam dünyasının hamisi olan Türkiye oluyor. Allah Ülkemizi payidar eylesin.

1920’li yılların başında dünyadaki Yahudilerden toplanan paralarla alınan Filistin toprakları zaman içerisinde silahla alınmaya başlandı. Adı batasıca ABD, Kudüs’ü dünyanın gözünün içine bakarak İsrail’e başkent yaptı. Geçtiğimiz günlerde ise İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyarak son katliamın da müsebbibi oldu.

Yahudilerden kurtulmak isteyen Avrupa değil miydi, İsrail’i Filistinlilerin başına bela eden. Hitler değil miydi, Auschwitz’de bir milyon Yahudi’yi gaz odalarında katleden. Burada kurulan terör devletini kuranlar Yahudilerden kurtulmak isteyen İngiltere, Almanya ve ABD’den başkası değildi. Başlarına bela olan Yahudilere Ortadoğu’da bir devlet kurma ve kurtulma isteği bunlardan çıkmıştı.

Bugün eli kanlı bir terör devleti olan İsrail ise adeta dünyaya meydan okuyor. 1920’den sonra Filistin topraklarında başlayan kayıplar, günümüzde artık son haddine ulaşmıştır. Artık terör devleti olan İsrail, Müslüman devletlerini yok sayarak hareket etmektedir.

Tabi 1948 yılında ABD tarafından tanınan terör devleti İsrail, 1949 yılında da bizim tarafımızdan maalesef tanınmıştır. Filistin’in yanı başında ki Mısır susuyor ve İsrail ambargosuna destek veriyor. Suudi Arabistan ise daha geçtiğimiz aylarda Trump ile kılıç kalkan oynuyor. Kiminle nereye gideceğiz, bilemiyorum.

Bizi de rahat bırakmıyorlar ki, dünyanın her yanından gelen teröristler, PKK, PYD ve DEAŞ adı altında içerde ve dışarda bizimle çatışıyor. Ama Allah’a şükür Ülkemizde birliğimiz varda çapulcular geberip gidiyor.

Buradan seslenmek istiyorum, Ey İsrail unutma ki biz bir gece de sizlerin tepenize ineriz. Sebebimiz elbette ki Mescidi Aksa olur, elbette ki sekiz aylık masum Leyla olur. Hiç unutmayın ve bizlerin sabrını sınamayın. Arkanızda kim olursa olsun biz yalnızca Allah’a güveniyor ve O’na inanıyoruz.

Haddinizi de hakkınızı da bilin yoksa bu millet hepinize yeter.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK