Sözümüz Meclisten İçeri… - ZEKİ DAĞ

Sözümüz Meclisten İçeri…


Hani bir konuda söze başlarken, “Sözüm Meclisten Dışarı” deriz. Yok arkadaş, bugün yazdıklarım için sözüm meclisten içeri.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, bir televizyon ve birde internet dizisi için bunlar lanet demiş. Ama sadece onlar değil ki Sayın Bakanım, daha bir sürü lanet dizi var. O onun bacısıyla, öbür ki berikinin yengesiyle daha birçok lanet dizi var, RTÜK’ün denetiminden geçerek evlerimize ulaşan. Türk Milleti olarak Sözümüz Meclisten içeri Sayın Bakanım, bizim duyulmayan sesimizi inşallah siz duyurursunuz. Bu diziler ve ekranlarda yayınlanan türlü entrikalar için her kim bakıyorsa yeter artık. Bir son bulsun bu ahlaksızlar. Sözümüz Meclisten İçeri yaptığımız şikayetlerin doğru düzgün bir geri dönüşü yoktu. İnşallah Sayın Bakanımıza geri dönüş yaparlar, tüm bu rezilliklere son vererek.

Tüm yurtta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkuyla kutlandı. Ancak Siirt ilimizde düzenlenen 29 Ekim kutlamalarında yaşanan olay hepimizi şaşırttı mı? Yok, şaşırtmadı. Siirt’te ki programda protokol üyeleri ve vatandaşlar İstiklal Marşı'nı okurken HDP'li Siirt Belediye Başkan Vekili Elif Akan'ın İstiklal Marşı’na eşlik etmemesi herkesin olduğu kadar bizlerinde dikkatini çekti. Kendi söylemleriyle, “Biz sırtımızı YPG’ye, PYD’ye ve PKK’ye dayıyoruz” diyen vatanımızın hainlerinin ki, (Onların Vatanımızla yakından uzaktan alakaları olmadığı için vatan haini demiyor, vatanımızın haini diyoruz) bu Vatan evlatlarından alınan vergilerden aylık ve gelir almaya hiçbir hakları yoktur. Sözüm meclisten içeri Vatanımızın hainlerinin Yüce Meclisimizde de yeri olmadığına inananlardayım. Sözüm meclisten içeri ama Türklüğü kabul etmeyen HDP ise meclisten dışarı. Sözümüz Meclisten içeri terörle yan yana sırt sırta gezenlerin güzel Vatanımızda söz sahibi olmaya hakları yoktur, olamaz da. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını kabul etmeyenlerin şehit kanıyla yoğrulan Vatan topraklarında gezmeye, Vatanın Yüce makamlarını işgal etmeye hakkı olmaz, olamaz.

Türk toplumu olarak vazgeçilmezlerimizden birisi de hatta en önemlisi ahlak kurallarıdır. Sözüm meclisten içeri denecek bir konu daha. Tamamımızı ilgilendiren ama umursamadığımız olaylar oluyor etrafımızda. Daha geçen hafta kendilerince anlı şanlı bir düğünle evlendiler. Kendilerine ünlü diyen ünsüzlerde akın etti bu soytarılığa. İşin garip tarafı çiftlerden birinin cinsiyet değiştirerek kadın olmasıydı. Gazetelerin manşetlerinden, magazin programlarına günlerdir flaş haber olarak yayınlanmakta. Sözüm meclisten içeri hem de kapıları ardına kadar dayayarak. Bu benim ve benim gibi düşünenlerin ülkesinde olmaz, olamaz. İki erkeğin (biri her ne kadar cinsiyet değiştirip kadın olsa da) resmi olarak evlenmesini bu ülke de kabul etmiyoruz. Sözüm meclisten içeri ama bana göre asıl lanet olan şey tam da bu işte, Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Bakanlarım, HDP hariç Sayın parti başkanlarım, yine HDP hariç Sayın Milletvekillerim. Bu ahlaksızlıklara, bu soysuzluklara, bu utanmazlıklara ne zaman dur diyeceksiniz. Sözüm meclisten içeri hepinizden çözüm bekliyoruz. Sözüm meclisten içeri kim bunları kabul eder bilmiyoruz, ama biz Yüce Türk Milleti ve Asil Müslümanlar olarak kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz.

Sözümüz Meclisten İçeri, hiç kimse bizlere Şehitlerimizden ve gazilerimizden emanet olan vatanımıza hainlik edemez, ettirmeyiz.

Sözüm Meclisten İçeri, hiç kimse Yüce Türk Milleti ve Asil Müslümanlar olan bizlerin ahlak değerleriyle oynayamaz, oynattırmayız.

İstiklal marşını bilmeyen okumayan bu milletin makamlarını işgal edemez, ettirmeyiz.

Sözüm Meclisten içeri, Bu Ülke ve Güzel Vatan; Ne Mutlu Türküm Diyenlerindir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK