Güzel Olan Futbol Her Zaman İyidir - ZEKİ DAĞ

Güzel Olan Futbol Her Zaman İyidir


Ülkemizin gururu olan ve şampiyonlar Ligi’nde üç gün önce Porto’ya karşı oynayan Beşiktaş, E.Yeni Malatyaspor karşısında bir varlık gösteremedi.

Beşiktaş Avrupa’da fırtına gibi eserken, E.Yeni Malatyaspor karşısında durak bir futbol sergiledi. Beşiktaş, Malatya’da bir puanı zor kurtardı.

Şenol Güneş, son iki sezonda yakaladığı güçlü oyun standardını arıyor. Medel ve Tosiç cezalı olmasa, Pepe sakatlanmasa Porto maçının 11’ini sahaya sürecek. Kadrosu geniş, fakat Lens ve Negredo’dan verim alamadığı için, Porto’ya karşı yüksek efor sarf eden takımı bozmamanın derdindeydi.

E.Yeni Malatyaspor bu sezonun en iyi futbolunu Beşiktaş karşısında oynadı. Malatyaspor rakibi Beşiktaş, karşısında mükemmel bir futbol sergiledi. Taraftarın büyük desteğiyle ve yine mükemmel futboluyla spor severlere güzel bir futbol sergilediler.

Adem, 60. dakikada Q7’nin kabusu oldu. Gönül ile Quaresma’nın arasına girerek Beşiktaş’ın sağ kanadını tıkadı. Erol Bulut’un amacı sağı kilitlenen Beşiktaş’ı merkeze sürmek ve orada 6 oyuncuyla baskı yapmaktı. Bunu maçın genelinde başardılar. Tolgay’ın oyuna yön vermesine engel olunca ters kanattaki Babel de topa ve pozisyonlara uzak kaldı. Beşiktaş gibi topa yatkın bir takımı bu kadar etkisiz hale getirmek önemli bir taktik başarı doğrusu. Bu maçta galibiyeti kaçıran taraf E.Yeni Malatyaspor olmuştur. E.Yeni Malatyaspor bu güzel futboluyla ilk yarı bitimine kadar devam etiği takdirde çok başarılı ve beklenen puanlarını hanesine yazacaktır. Bizlerde E.Yeni Malatyasporumuza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK