Gün, Kardeşlik Günü - ZEKİ DAĞ

Gün, Kardeşlik Günü


Değerli okuyucular,

Ülkemize gerek silahlı terör örgütleri finanse edilerek gerekse ekonomik olarak tehdit ve saldırılarla çökertilmeye çalışılıyor. Dış kaynaklı yapılan saldırıları anlamak zor değil. Çünkü bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu gayet iyi anlıyorum. Ama vatandaşa diz çöktürmeye kalkan içimizdeki işbirlikçilerini anlayamıyorum. Marketlerdeki spekülatif etiket yenilenmeleri, pazardaki yansımaları bunlar insanın içini acıtıyor.

Neye göre ve neden artış yapılıyor bilemiyorum. Ama biraz vicdan el insaf be arkadaş. Ülkemiz zor yollardan geçiyorken bu yollara bir sen taş koyma. Vatandaş evinden çıkmasın mı, pazara markete gitmesin mi? Bu hainlik sana kimden kaldı? Senin ceddinde benim ceddim gibi Çanakkale’de değil miydi? Fiyat değişimleri yaparak dışarıya destek olanların kanından şüphe ediyorum.

Yurtdışında ki güç merkezleri bankalarını yirmi dört saat açık tutarak Dolar’ı Euro’yu artırıyor, borsa da ülkemize zarar verecek alımlar yapıyor. Dedelerinin yüzyıl önce silahla yapamadıklarını bu defa masa başı oyunlarla yapmaya kalkıyorlar. Oyunu görmüyor musunuz?

Sorarım sizlere, binlerce kilometre uzaktan sınırımızda ki terör örgütlerine binlerce tır dolusu cephane gönderen ABD’mi dostumuz yoksa marketlerde ve pazarda fiyat artışı yapanlar mı?  Farkı yok mu diyorsunuz. Bende bir fark göremiyorum. Amerika’sı Avrupa’sı İsrail’i gözünü bize dikmiş, nasıl böler parçalarız onun derdindeler, anlamaz mısınız?

Altın, Dolar, Euro şu anda uzak durmamız gereken üç şey. Ülkemiz için, geleceğimiz olan çocuklarımız için zararda etsek bu üç şeyi almayacağız. Varsa satacağız. Türk Lirası neyimize yetmiyor?

Gün, Kardeşlik günü, bizler Elhamdülillah Müslümanız, çok şükür Türkoğlu Türk’üz. Kimse bizi Türk Kürt, Laz Çerkez, Alevi Sünni bölemeyecektir. Bizim tek bir kimliğimiz vardır. Onlar bunu bildikleri için ayırmaya parçalamaya çalışıyorlar.

Biz tek ses tek yürek olarak haykırmalıyız;

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

NE MUTLU BU GÜZEL ÜLKENİN EVLADIYIM DİYENE!

NE MUTLU SEVDASI VATAN, BAYRAK VE EZAN OLANA!

NE MUTLU HEP BİRLİKTE YÜCE TÜRK MİLLETİ OLANA!

Tüm dünyaya inat biz büyük Türkiye Cumhuriyetiyiz. Hep öyle kalacağız. Kimse bizi yıldıramaz, bölemez, parçalayamaz. Gün Kardeşlik Günü. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Yüreği Vatan sevdası ilen tüm dostlara selamlarımla.

Esen kalın…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK