Artık Anneler Ağlamasın... - ZEKİ DAĞ

Artık Anneler Ağlamasın...


Kimse ırkından, renginden, dininden, dilinden, zenginliğinden, fakirliğinden dolayı ötekileştirilmesin. Çünkü bunların çoğu elimizde olmadan gerçekleşen durumlar. Mesela anne ve babamızı seçemiyoruz. Irkımızı ve rengimizi de. Zenginlik veya fakirlik ise çoğu zaman aileden geliyor. Yani yaşadığımızın çoğunluğu kader işte.

Ülkemizde yıkmamız gereken bir şey de ırk meselesi. Aslında hepimiz Türk üst kimliğinde beraberiz. 80 milyon biriz ve eşitiz. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan hepimiz Türk’üz, büyük Türk milletiyiz.

Dış güçlerin ve içimizde ki kanı bozukların oyununa gelmeyelim. Doğu illerimizde yaşayan Kürt kardeşlerimizi terörle bir araya getirmeyelim. Kürt kardeşlerimizde kendilerini bu toplumdan soyutlamasın. Çünkü biz hep birlikte Büyük Türk Milletiyiz. İtin köpeğin oyununa gelmeyecek kadar kurgulanan ve oynanan oyunların farkındayız.

Terör örgütlerinin siyasi uzantıları artık gerçek yüzlerini ortaya koymuşlardır. Özellikle doğuda yaşam süren kardeşlerimizin çocuklarını dağa kaçıran PKK ile bir ve beraber yol yürüyenlerin Yüce meclisimizde de yeri yoktur, olamaz. Bir an evvel maskelerini çıkarıp güzel Ülkemizi de terk etsinler. Bu şeref yoksunları Kürt kardeşlerimize mi yurt arıyorlar yoksa Büyük İsrail Devletine mi hizmet ediyorlar. Kürt kardeşlerimizin yurdu zaten vardır ve ebeden payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Artık anneler ağlamasın.

Kapısında oturan annelerimizin ailelerine bir an önce kulak versinler. Yoldaşlarının elinde bulunan yavrularımızı bir an önce ailelere teslim etsinler. Üç maymunu oynamasınlar. Herkes onların ciğerlerini biliyor. Artık eski Türkiye yok. Eskiden olduğu gibi kandıracağınız insanlarda yok. Bittiniz artık sonunuz geldi. Arkanızı yaslayacağınız bir kandiliniz, içeride destekçiniz FETÖ, PYD ve PKK’nız kalmadı. Onlar kendi başlarının derdine düştü. Ama halen kahpelikleriniz devam ediyor. Çocuklarımız dağa kaçırıp aileleri tehdit ettiriyorsunuz. Yoksa siz siyasi uzantıları meclise nasıl girebilirsiniz ki…

Diyarbakır HDP binasının önündeki kalabalığa duyarsız kalmayın. Anneler ağlamasın. Sizin koştuğunuz Avrupa Parlamentosu veya AİHM neden oradaki aileleri görmüyor. Çifte standart uygulayan AB ne yapıyor.

Buradan Kandilde saklanan köpeklere, onların siyasi sahiplerine, AB’li yandaşlarına sesleniyorum. Haddinizi bilin, hududunuz aşmayın. Biz 80 milyon hep birlikte Türkiye’yiz. Türk Milletiyiz. Bir Türk İslam Milliyetçisi olarak son nefesime kadar haykıracağım,

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…