Acaba Kim Anlamıyor, ABD? - ZEKİ DAĞ

Acaba Kim Anlamıyor, ABD?


ABD… ABD… ABD…

Binlerce tır dolusu silah ve yardım malzemesini gözümüzün içine baka baka PYD/PKK terör örgütüne vereceksin. Dönüp bize müttefikiz diyeceksin. Kendi başına Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekeceksin. Suriye’de kendi göbeğimizi keserken BMGK ateşkes anlaşmasına Türkiye’de uymalıdır. Kararları bir daha gözden geçirsin diyeceksin. Biz ancak sana, Hadi oradan deriz…

Arap baharıyla başlattığın Kuzey Afrika Ülkelerine zulüm kampanyasına Saddam’ı infaz ettikten sonra başlayan ABD, bir yandan Suudi Arabistan ile milyarlarca dolarlık silah anlaşması yapıyor, diğer yandan Müslümanların gözünün içine bakarak üç büyük dinin kutsalı olan Kudüs şehrini İsrail’e peşkeş çekiyor. Birleşmiş Milletlerde ki oylamada kaybeden taraf olunca sinsi bir sessizliğe gark oluyordu…

Iraklıların başına Saddam’ı musallat eden ABD, iş çığırından çıkınca tabi birde petrol iştahını kabartınca olaylar değişiyordu. Irak’a barış getireceğini beyan ederek Irak topraklarına adeta gasp etmişti. Bu topraklara tecavüz olayı ABD askerleri tarafından Iraklı kadın ve kızlara kadar uzanmıştı.

Yıllarca Irak’ta hüküm süren ABD, kendisine yakın dostlarda edinmişti. Bu dostlarına özerklik hatta Ülke vaadinde bile bulunan ABD, bu hadsizliğini bu defa Esad’ın ülkesinde yapmaya başlıyordu. Binlerce tır dolusu silah ve yardım konvoyunu Türkiye sınır hattı boyunca kandan beslenen PYD/PKK terör örgütüne gönderiyorken, bizimle dost oyunlarına devam ediyor, aptala yatıyorlardı. PKK’ya terör örgütü diyen ABD, PYD’yi ise adeta vatan savunması yapan kahramanlar olarak lanse edecek duruma gelmişti.

Ancak hesaba katmadığı bir faktör vardı, TÜRKİYE…

Karşımızdaki kim olursa olsun Vatanımıza karşı göz dikenlere karşı susmayacak, gereği yapılacaktı. Öyle de oldu. Bir gece ansızın dediğimiz operasyon 20 Ocak 2018 saat 17.00’da Afrin temizlik operasyonu ABD’nin aba altından sopa göstermesine rağmen başladı. Başlaması da gerekiyordu. Sınır hattımız dünya devletlerinin mensuplarından oluşan teröristlerden temizlenene, Ülkemize karşı hiçbir tehdit kalmayana kadar devam edecektir.

ABD…

Buradan sana sesleniyoruz, Seksen milyon askerimizle tek yürek, tek ses Devletimizin yapmış olduğu temizlik hareketinin arkasındayız. Sonuna kadar destekliyoruz. Tüm dünyaya buradan duyurulur. İster İsrail’in gelecek hedefleri olsun, ister ABD’nin kirli planları olsun. Fark etmez. Biz hepinize yeteriz.

Biz her şeyi çok iyi anlıyoruz. Siz baştan okuyun, hem BM’yi hem de bizim anlı şanlı tarihimizi. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Ne Mutlu Türküm Diyene…     

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK