Zeytin Dalı Harekâtını Destekliyoruz - İHSAN ÇOLAK

Zeytin Dalı Harekâtını Destekliyoruz


Zeytin Dalı Harekâtını yürüten Mehmetçiklerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olmalıyız, hayınlara karşı hep birlik olalım. Biz Ülke olarak, Ülkemizi asla hayınlara ve yine dış güçlere böldürmeyeceğiz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Bakınız neredeyse etrafımızı hayınlar sarmış durumdalar. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak kimsenin toprağında gözümüz yoktur.

Bizler Yetimler Kervanı Derneği tarafından Mehmetçiklerimiz için gece gündüz dua ederek, dernek gönülleri tarafından 60 hatim, 71 bin kelime-i tevhit ve 4 bin İhlas Suresi okuduk. Allah Mehmetçiğimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür.

Afrin’de terör örgütleri ile savaşan Mehmetçiklere manevi destek olmak için yetim çocuklar ve anneleri ile dernek gönüllüleri tarafından 60 hatim 71 bin kelime-i tevhit 4 bin İhlas Suresi okundu. Okunan Kuran-ı Kerimlerle birlikte operasyonun başladığı ilk günden bu yana dualarımızla kınalı kuzularımızın, askerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.

Yetimler Kervanı Derneği olarak, Yüce Allah’tan ordumuza zafer nasip etmesini niyaz ediyoruz. Hep beraber okuduğumuz Kur’anları kelime-i tevhit ve ihlas surelerini şehitlerimizin ruhlarına, şu anda orada operasyonda olan askerlerimize de manevi destek olması niyetiyle ruhaniyetlerine hediye ediyoruz.

 Allah, orada vatanı uğruna kahramanca mücadele eden tüm Mehmetçiğimizin yanında olsun inşallah, gücüne güç katmasını dileriz. En ufak zarar gelmeden yuvalarına dönmelerini Rabbimizden temenni ederiz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olursak, Allah’ın izniyle güvenlik güçlerimiz başarıdan başarıya koşar.

Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun ve şehit olan Mehmetçik kardeşlerimize Allahtan Rahmet Diliyor ve Mekânları Cennet Olsun Diyorum.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
14Eyl

Yetim Çocuklarımız

06Tem
07Haz

Ben Garip Bir Yolcuyum

16Oca
30Ara