Özel Yetenek Maç Skorunu Değiştirir - FERAH USLU

Özel Yetenek Maç Skorunu Değiştirir


Bu kez yazımı futbol maçındaki gelişmelere ayırdım.Son günlerde Yeni Malatya Spor Kulübündeki gelişmeler gerçekten göz doldurucu  ve yoluna emin adımlarla ilerleme kaydediyor olmasıdır .Maç fazlalığıyla 2.inci sıraya  yükselmesi gurur verici .Bu sezonda 4 büyüklerle yaptığı maçlarda 1 malubiyet , 3  galibiyetle hanesine puanlarını yazdırmıştır.

Malatya Spor Kulübü,akıllı oyunuyla  ve karşılaşma süresince gömülü savunma ile  istediği skoru yakalayarak hanesine yazdırmıştır .Güçlü rakiplerin  teknik direktörkleri  rakiplerinin  golü yediği zaman çözüleceklerini tahmin ederken kimse Yeni Malatya Sporun , bu kadar dirençli, güçlü takım karşısında savunmalı oynayacağını  hesaba  katmamıştı.Misafir takımların her şeyi yaptıklarını ancak şanslarının kendilerinden yana olmadığını görmekteyiz.

Seyircilerinin her zaman yanında olduğu ,  maç zeminin mükemmelliği  ve havanın güzel oluşu oyunun akışı için ideal  olması  90 dakikalık  gol yememek adına savunma yapması  üstelikte favori takımlara  karşı  sergilediği oyun  sonucunda güzel maç olacağı ve alınan skorla  her şey değiştiğinin habercisi oldular.

Yeni Malatya Spor Kulübü, özel yetenekli futbolcularının  sayesinde ve  almış oldukları skorla göz doldurdular.Son günlerde almış olduğu skorla  favori olarak tamamladılar.Güçlü rakiplerin beraberlikleri yakalamak için koşarken Yeni Malatya Sporun üstünlüğü yakalayarak gücüne güç kattılar.

Üstün oyun kabiliyeti ve yetenekleri sayesinde puanları hanesine yazdırdı desek en doğru cümleyi kurmuş oluruz.Takımları için son derece özel olduğu için kutlamamız,  takdir etmemiz gerekir.Takımlarını en üst seviyeye getirmek için var gücünü harcayan takım  ve teknik direktörleri de kutlamak gerek.

Bu haftayı da galibiyetle kapatan ve ikinci sıraya yükselen takımın gelecek günlerde başarılarının devam etmesi için çalışmalarını daha da artırarak başarılarına başarı katmak için çalışmalarını sürdürmekte. Son günlerde aldığınız galibiyetten ve takımın taraftarlarına yaşattığınız başarıdan dolayı yaşattığınız mutluluktan dolayı  sizleri tebrik eder başarılarınız devamını dilerim.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
29Kas

Ne Ekerseniz Onu Biçersiniz

05Ekm
17Eyl

Emek Vermeden Hazıra Konmak Olmaz

20Ağs
30Tem

Kendi Kendimizin Doktoru Olmuşuz