Üçü Bir Arada - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Üçü Bir Arada


Güzel futbol üç puan ve liderlik.

Evet geçtiğimiz haftalarda Evkur Yeni Malatya spor rakiplerine karşı galip gelip üç puan almasına rağmen takımın oynadığı futbol göze hoş gelmiyor ve zaman zaman eleştiri konusu oluyordu .

Küme düşmeme mücadelesi veren ve son haftalarda rakiplerine çok gol atmasıyla da dikkat çeken Manisa sporu takımımız deyim yerindeyse sahadan silerek 2-0 yenmeyi başarmıştır.

Takımımızın önemli oyuncularından sadık ÇİFTPINAR,

Osman FIRAT ve Ayite, Sakat ve cezalı olduklarından dolayı

Takımdaki yerlerini alamamışlardı Bunların yerlerine oynayan oyuncularımızda hocalarının vermiş olduğu görevi harfiyen yerine getirmişlerdir.

Oyunun geneline baktığımızda takımımız orta alanda rakibine pres yaparak onlara boş alan bırakmayarak rahat paslaşmalarını ve oyun kurmalarını önleyerek önemli gol pozisyonlarına girmelerini önlemişlerdir.

Evkur Yeni Malatya spor kendi oyun sistemini rakibine kabullendirip istediği zaman atağa kalkıyor ve istediği zaman oyunu soğutuyordu.Takımımız bu maçta ayağa isabetli bolca pas yapıp rakibinin moralini de bozuyordu.

Dikkat çeken önemli bir noktada y.malatyaspor bu maçta öne geçmesine rağmen defans yapmayıp rakibinin daha çok üzerine giderek birden fazla gol aramalarıydı.

Genel olarak takım oynadığı futbol ve aldığı sonuçla tam not alarak beğeni kazanmıştır. Evkur Yeni Malatya spor bu ligin en büyük şampiyon adayı olduğunu da göstermiştir.

Emeği geçen herkesi kutluyorum.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç