Şampiyonluğun Ayak Sesleri - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Şampiyonluğun Ayak Sesleri


Evkur Yeni Malatyaspor bugün deplasmanda grubumuzun güçlü ekiplerinden Giresun sporla berabere kalarak şampiyonluğa giden yolda zorlu bir virajı daha fazla kayıp vermeden geçmiş oldu.

Rakibimiz Giresun spor playofa kalabilmek için mücadele eden Malatyaspor'da şampiyon ola bilmek için mücadele veren takımlardan bu nedenle bu maçın çok zorlu ve kıran kırana geçeceği her iki takımında maça asılacağı maçı kazanmak adına bütün kozlarını oynayacakları aşikârdı. Tabi ki rakibimizin kendi saha ve seyircisi önünde oynaması onlar için avantaj takımımız adına dezavantajdı. Büyük takımların en büyük özellikleri dezavantajı lehlerine döndürmeleridir işte bu noktada Malatyaspor'umuz ilk golü yemesine rağmen oyundan düşmemiş maça asılarak çok kısa bir sürede golünü atarak maça ortak olduğunu göstermiştir.

Şampiyonluğa giden yolun dikenli meşakatli ve çok zorlu bir yol olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz son iki haftaya baktığımızda art arda iki yenilgi almamız bu zorlukları gözler önüne sermiştir. Olsun bu zorlukları başkanımızla, hocamızla futbolcularımızla taraftarıyla yazılı, görsel basınıyla omuz omuza vererek bugüne kadar nasıl aştıysak bu son beş haftayı'da aynı kararlılıkla aşacağız.

Malatya sporumuzun oyununa gelince iyi mücadele ediyoruz gerektiği yerde pres  yapıp rakibe fazla pas yaptırmıyor boş alan bırakmıyoruz orta alandaki baskılı oyunumuz rakip takımların oyun kurmalarını önleyip oyunlarını bozuyoruz defans yapmamız gerekirse çok güzel  defans yapıp rakip ileri uç elamanlarının rahat top kullanmalarını önlüyoruz. Kısaca bu saatten sonra güzel futboldan çok güzel puanlar lazım bu dakikadan sonra futbolcularımızın rehavete kapılmamaları kırmızı kart görüp takımı zayıf düşürmemeleridir.

Son olarak taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum ve kutlu yorum takımlarını neresi olursa olsun gidip destekleyip takımı yalınız bırakmıyorlar.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç