Rehavet - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Rehavet


Evkur Yeni Malatya spor istanbul'da Ümraniyespor'a yenilerek puan kaybetmesine rağmen en yakın takipcisi olan Sivas sporun altı puan önünde haftayı lider olarak kapadı.

Rakiplerimiz Göztepe ve Eskişehir sporun bir önceki gün rakiplerine yenilerek puan kaybetmesi gözleri Ümraniye spor Malatyaspor ve Elazığ spor Sivas spor maçlarına çevrilmesine neden oldu.

Evkur Yeni Malatya spor maç boyunca rakibi karşısında bir varlık gösteremedi.Son haftalarda çıkardığı güzel maçlarla Ümraniye spor karşısında oynadığı futbol kıyaslanamayacağı kadar kötüydü.

Başlığı rehavet diye boşuna atmadık takımımızın oynadığı futbola baktığımızda şampiyonluk garantilenmiş gibi

bir hava gözlemledik.Oysaki ligin ateşi bundan sonraki maçlarda dahada yükselecek küme düşmemek için mücadele veren takımlar playofa kalmak için verilen mücadele ve şampiyonluk için oynayan takımları göz önünde bulundurduğumuzda maçların daha zorlu ve kıran kırana geçeceği gözükmektedir.Hocamızın futbolcularına önümüzdeki maçların çok daha zorlu ve önemli olduğunu ona göre performanslarını dahada üst seviyeye çıkarmalarını sağlamalıdır.

Futbolun içinde yenilmekte var önemli olan yenilgiye neden olan hataları bulup ve bu hataları tekrarlamamak .Her şeye rağmen mutlu sona varmak için takımımızı son haftaya kadar desteklememiz gerekiyor

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç