Ben Değil, Bizler Varız Dedik - AYŞE ECE BUDAN

Ben Değil, Bizler Varız Dedik


(HİMYAÇ-DER) Himaye’ye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak Havuzbaşı Malatya Sofrasında bir kahvaltı programı düzenlendik. Yapılan bu kahvaltı programı ise, Kimsesiz Çocuklar, Madde Bağımlısı Çocuklar, Yetimler, Şiddete Maruz Kalan Kadınlar, Sosyal Hizmetlerde Kalan Çocuklarımız ve Yine Yaşlılarımız için yapılmıştır.

(HİMYAÇ-DER) olarak yapılan bu kavatlı programında bizleri yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olan ve derneğimize verdikleri destelerinden dolayı başta Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan ve tüm misafirlerimize yönetim kurulu adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Birlik beraberliğin olduğu her yerde başarı kendiliğinden gelir. İşte bakınız bizler dernek olarak hep birlikte elimizi taşın altına koyarak, her hangi bir menfaat beklemeden gönüllü olarak çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bu yapılan çalışmalar tabi ki gönül işidir. Ben ve arkadaşlarım gece gündüz demeden, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böyle güzel toplantılarda bir arada olmamızda ayrı bir güzelliktir. Tabi ki bizim bu güzel ve hayırlı çalışmalarımızı gören Malatyalı hemşerilerimizde hep yanımızda olmuşlardır. Yapılan bu hayır işlerimizde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Yine Malatya Milletvekillerimiz, Malatya Sivil Toplu Kuruluşlarımız, Tüm Malatyalı hemşerilerimize bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Çocuklarınızı Lütfen Takip Edin, Sahip çıkın. Şu An Türkiye’de Olduğu gibi ilimizde de Madde Bağımlılığı ile ilgili ciddi sorunlar var. Çocuklarımıza çok ve bol para vermemeli ayrıca çocuklarımızı takip etmeliyiz. Bunun dışında Anne ve Babaların en önemli ve hayırlısı çocuklarıyla arkadaş olanıdır.

Lütfen çocuklarınızla arkadaş olunuz, Çocuklarınızla iletişim kurun Teknoloji ilerledi ama teknolojiyi biz güzel kullanamaz olduk, Teknoloji ile birlikte ailelerde kopukluk başladı. Anne babalar başlıyor yazışmaya Televizyon seyretmeye, Biz tek odada yaşasak eskisi gibi. Çünkü çocuklarımızın hepsinin birer odası oldu, ama çocuklar odada tek Anne ve Babalarından uzak, Anne ve Babalarıyla hiçbir paylaşım yok. Madde Bağımlısı çocuklarımıza sorduğumuz zaman bize dedikleri tek şey bir şeylerimizi paylaşacağımız Annemiz, Babamız konuşacağımız yakınımız yok diyorlar.

Bakınız bizler dernek olarak tüm arkadaşlarımızla gönüllü olarak mesaimizi vererek hiçbir menfaat beklemiyoruz ve çalışıyoruz. Çünkü bu bir ekip işidir. Bu bir gönül işidir. Ben değil, Biz diyoruz ve hep birlikte çalışıyoruz,  biz zaten bir ayale olmuşuz çalışıyoruz. Bizleri, dernek çalışmalarımızda yalnız bırakmayan tüm Kurum ve Kuruluşlara, Malatyalı ve Malatya’mızda yaşayan herkese yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Yeter ki siz değerli hemşerilerimiz bizlere destek versinler ki bizlerde çalışmalarımızı daha sağlıklı yapalım. Bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah’a Emanet Olunuz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
20Ara

2017’den 2018’e VATAN!

31Mar

Ben Değil, Bizler Varız Dedik