Şaibeli Kurultay… - ALİ EKBER KAYA

Şaibeli Kurultay…


 

Sosyal demokrat partilerin olmazsa olmazı çok seslilik ve kurultay zamanları herkesin düşüncelerini özgürce söylediği yerdir.

Sağ partilerde diktatör ya vardır tek kişi konuşur, tek kişi seçer tek kişi karar verir.

Sosyal demokrat partileri sağ partilerde ayıran işte bu özeliklerdir. Dünyadaki tüm sosyal demokrat partilerin ana kuruluş felsefesi böyledir.

Ülkemizde sosyal demokrat parti olarak benimde uzun zaman içinde bulunduğum parti CHP son yapılan kurultayı izleyince inan ki kendi kendime hey günler hey diyerek ülkeyi yönetmeye adayım diye siyaset yapan CHP yöneticileri kongreyi ne hale getirdiler CHP kurultayını bu hale getirenlere büyük alkış tutmak gerekir.

Sayın Kılıçdaroğlu’na yakın olmak yanında görünmek isteyerek koltuk sevdalıları bu yaptığınız CHP’nin ne tüzüğüne ne misyonuna ne adalet anlayışına nede sosyal demokrat ilkelerine asla ve asla uygun değildir.

Bu kadar mı önemli parti içi iktidar sevdası bu kadar mı önemli koltuk sevdası eğer koltuk sevdanız parti içi sevdadan yana değil de ülke içi koltuk sevdasına dönüştürmüş olsaydınız bu partiyi yüzde yirmi beş seviyesinde değil de daha yukarılara çıkarmış olurdunuz.  Bu kurultayda gördüm ki şu an CHP’yi  yönetenlerin ülke iktidar sevdaları yokmuş tek bir dertleri varmış parti içi iktidar CHP tarihinde belki de hiç yaşanmamış bir delege oyunu ile karşılaştık bu nasıl bir oyunki imza verenler tek aday için imza vermeleri gerekirken iki başkan adayına da imza veriyorlar bu bir oyun bu bir tezgah bu CHP ilkelerine ihanettir.

Buna imkan tanıyanlar ve bunu planlayanlar sadece CHP ye değil şu an mevcut genel başkan kılıçdaroğlu’na da büyük kötülük yapmışlardır.

Kurultaydaki bu oyunu görünce kendi kendime dedim ki bu ülkeyi sizler mi yöneteceksiniz bu oyunu planlayanlar bu kurultaya gölge düşürmüştür burada sayın kılıçdaroğlu’na tek bir sözüm var bu kurultaya gölge düşmüş şaibe karışmıştır eğer genel başkan seçilseniz de derhal genel başkanlığı bırakmalısınız eğer bu kurultaydan çıkacak sonucu içinize sindirerek delegenin takdiri diyerek geçiştirirseniz biliniz ki CHP tarihine şaibeli kurultayda seçilen genel başkan olarak yerinizi alacaksınız

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
14Haz
08Haz
02Haz

Sezar'ın Hakkını Sezar'a

21May
04Şub

Şaibeli Kurultay…