Vatanseverler Derneğinden Malatya Tabipler Odasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Malatya Tabipler Derneğine Ziyaret. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Malatya Tabipler Derneğini ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve beraberlik mesajları verdi ve sağlık çalışanı kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Alparslan Korona virüs salgın döneminde sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişlerdir ve dünyaya örnek olmuşlardır. Bu Emeklerinden dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı çok önemlidir.

 Vatan Severler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan ve yönetim kurulu tarafından Malatya Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erol Karaaslan ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Alpaslan, bizler her zaman sağlık çalışanı kardeşlerimizin yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağız dedi.

Başkan Ayşe Alparslan, Bizler bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Malatya Tabipler Odasını ziyaret ederek sağlık çalışanlarını bayramlarını kutladık ve destek olduk. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Malatya Tabipler Derneği Başkanı Sayın Doç. Dr. Erol Karaaslan Hocamıza ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. 14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu Olsun Dedi.

Malatya Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erol Karaaslan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle odamızı ziyaret eden, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erol Karaaslan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Karaaslan, Vatan Severler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini yakından takip ediyoruz, yapmış oldukları sosyal sorumluluk projesinde ötürü Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN