Türk Ocaklarından Başkan  Yalınkılıç'a Geçmiş Olsun Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Malatya’nın yetiştirdiği önemli yöneticilerden, Malatya Belediye Başkan yardımcılığı yanında başta Malatyaspor olmak üzere birçok önemli üst görevlerde başarılı çalışmalarıyla Malatya’ya hizmetleri bulunan MASKİ Müşteri hizmetleri ve kurumsal iletişim Dairesi Daire Başkanı Ahmet Yalınkılıç’ın tedavisi Malatya Turgut Özal Araştırma ve Uygulama Hastanesinde devam ederken ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

         Malatya’da sevilen ve saygı duyulan isimlerden olan MASKİ Müşteri hizmetleri ve kurumsal iletişim Dairesi Daire Başkanı Ahmet Yalınkılıç bir süredir TÖTM  Nefroloji Bölümünde Enfeksiyon tanısıyla tedavisi sürmekte.


TÜRK OCAĞI MALATYA ŞUBE BAŞKANI GÜNATA'DAN ZİYARET

          Hastanede yattığını öğrenen Malatyalılar Başkan Ahmet Yalınkılıç’a geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunmaya devam ederken bir ziyaret’te Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulundan geldi. 

          Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata” Türk Milliyetçileri iyi günde, kötü günde beraber olmalı. MASKİ Daire başkanı Ahmet Yalınkılıç başkanımıza yattığı araştırma hastanesinde Prof. Dr. Cemal Koyunoğlu, Yusuf İzzettin Cengiz ve İlhami Karataş’la birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

          Ahmet Yalınkılıç Başkanımıza Allah Şifa versin. Tez zamanda sıhhatine kavuşmasını diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN