Sürücü, Emekli Maaşları Sadaka Pozisyon Haline Gelmiş

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya Şube başkanı Ahmet Sürücü, Emekliler ile Mevcut Çalışanların Arasındaki Maaş Farkına Dikkat çekerek, Emeklilerin maaşlarının sadaka pozisyonu haline gelmiştir dedi. Başkan Ahmet Sürücü,  Kesinlikle kök maaşlarının, enflasyon, Kira, Zaruri Giderlerdeki artışlarında göz önüne alınarak 20 bin TL olması gerektiğini dile getirdi.

Emeklilerin Haklarının Verilmediğine Vurgu Yapan HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, konuşmasında Emekliler ile Mevcut Çalışanların Arasındaki Maaş Farkına Dikkat çekerek, Emeklilerin maaşlarının sadaka pozisyonunda olduğu kesinlikle söyleyebilirim. Kök maaşlarının, enflasyon, Kira, Zaruri Giderlerdeki artışlarında göz önüne alınarak 20 bin TL olması gerektiğini, vurgularken, Bir an önce yetkililerimiz sesimize kulak verirler.

Başkan Ahmet Sürücü, 16 milyon Emeklinin nesilleri üzerinde HAK ve Hukukları bulunduğunu, Ülke Yönetimi ve Siyasetine Yön veren Akil, tecrübeli ve Ülkesinin mevcut duruma gelmesine sebep olan bireyler olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Bizler Emekliler Derneği olarak her zaman olduğu gibi bu günde Emekli kardeşlerimizin yanında olacağız dedi.  Emekli kardeşlerimiz şu anda çok zor bir durumda olduklarını görüyoruz ve üzülüyoruz.

 Sürücü, Bugün Siyasilerin Şahsi emel ve çalışmalarına yönelik Harcanan Paralar dikkate alındığında, ne kadar boş olduğu, anlaşılmaktadır. Siyasiler devletin parasını illegal reklam vb. Hususlar için sınırsız harcarken, Emekliler Hayati İdamesini sağlamak ve ayakta durmak için mücadele ediyor.  Seçimlerde yapılan israflar ve harcamalar bizleri ve yine emekli kardeşlerimizi derine üzmektedir. Yapılan bu harcamalar herkes tarafından görülmektedir dedi.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya Şube başkanı Ahmet Sürücü, Hafta tatillerinden dahi fedakarlık ederek Katılım sağlayan Hüseyin Polat, Abdulvahap Kaya, Naci Şavata, Mehmet Kundaktepe, Arif Koyun, Mustafa İlhan, Mustafa Cengiz, Ali Aydoğan, İdris Demirhan, Mikail Güven, Hamza Erden, Adem Barış sürücü arkadaşlarımızı kutluyorum selamlar saygılar sevgiler sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN