Ocak Partisi'nden Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sebahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mehribe Özkan, İl Yöneticileriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek Partileriyle İlgili Bilgiler Verdi. İl Başkanı Hepsen Metin, Bizler yeni bir parti olarak Türkiye genelinde çok İlde seçimlere giriyoruz dedi. Partimizin yeni olmasına rağmen her gittiğimiz yerde olumlu sinyallerin verdiğini görüyoruz. Bu sebeple Malatyalı hemşerilerimize, bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

İl Başkanı Hepsen Metin, Bizler Ocak Partisi olarak Malatya’da seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok değerli ve kıymetli Belediye Başkan Adaylarımız var. Bizler Ocak Partisi Malatya İl Başkanlığı ve yine Belediye Başkan Adaylarımızla Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek seçim çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanıma ve tüm ekibine şahsım ve partim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Ocak Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Mehmet Coşkun, 6 Şubatta yaşadığımız depremlerle ilgili en çok hasar ve yıkım gören İl Malatya’mız olmuştur. Bizler bu yıkımları görünce bir Malatyalı olarak çok üzüldük dedi. Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin inşallah.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Mehmet Coşkun, Bizleri üzen tek bir şey olmuştur oda bizim yöneticilerimiz. Sanki Malatya’mızda bir deprem olmamış gibi bu algıyla Malatya’mıza büyük bir zarar vermişlerdir. Ne hikmetse Depremde hasar gören en büyük dört İlden Malatya ne yazık ki ulusal basında yer almadı. Bu durumda bizleri derinden üzmüştür. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız.

Başkan Adayı ve İş İnsanı Mehmet Coşkun, Bizlerde müteahhitlik yaptık ve Malatya’mızın hangi bölgelerinde neler yapılacağını iyi bilenlerdenim. Malatya’mızın şu anda ki en büyük sorunu yerinde dönüşüm yapılmaması, Bir an önce yerinde dönüşüm sistemine geçilmesi için gereken izinlerin verilmesidir. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için vatandaşlarımızın önünün açılmasıdır.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Mehmet Coşkun, Bizler OcakPartisi Olarak bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Ettik. Bizlere kapılarını açan Dernek Başkanı Zeki Dağ Başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde Malatya’mızı yeniden hep birlikte ayağa kaldıracağız ve yerel basınımızın yanında olarak destek vereceğiz dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sebahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mehribe Özkan ve İl Yöneticilerine şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Malatya hepimizindir ve hep birlikte çalışıp Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmalıyız. Malatya’mıza kim ve kimler seçilirse seçilsin el birliğiyle ayağa kalkması için bizlerde basın olarak destek olmalıyız ve destek vermeliyiz. Malatya hepimizindir, hep birlikte Malatya’mız için elimizi taşın altına koymalıyız.

6 Şubatta Yaşadığımız Depremlerde Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar oluşmuştur. Tabi ki çok zor bir süreç geçirdik ve Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin inşallah. Başkan Zeki Dağ, Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sebahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mehribe Özkan ve İl Yöneticilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN