Murat Tan'ın Öğrencileri 12 Altın 2 Gümüş Madalya Kazandı

26-28 Ocak 2022 tarihlerinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleşen Wushu Kung Fu Malatya Bölge Şampiyonasına Murat Tan'ın öğrencileri 12 altın,2 gümüş madalya kazandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi adına Malatya Bölge Şampiyonasına giren, Murat Tan’ın öğrencileri büyük bir başarı göstererek, 12 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Antrenör Murat Tan, “Wushu Kung fu Malatya Bölge Şampiyonasına Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi adına katıldık. Sporcularımın büyük başarısından ötürü tebrik ediyorum. Antrenmanlara sıkı bir şekilde çalışmanın ve öğrencilerimin antrenmanlarda gösterdiği özverili çalışma neticesinde büyük başarı ele ettik. Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Cemal Kurhan beye’de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

26,28 Ocak 2022 tarihlerinde Malatya Bölge Şampiyonasında Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Adına müsabakalara katılan başda antrenör Murat Tan ve tüm sporculara teşekkür eden Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kurhan, “İki gün boyunca sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırmıştır. 12 Altın ve iki gümüş ile büyük bir başarı elde etmişlerdir. Tüm ekibe teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN