MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı Vali Toprak'ı Makamında Ziyaret Ettiler

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeliyeler birlikte Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak'ı Makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeliyeler birlikte Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak’ı Makamında ziyaret ettiler.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ziyarete kısa bir konuşma yaparak şöyle dedi.

Başkan Samanlı, Sayın Valimiz 15 Temmuzda ki duruşundan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Bizler MHP Battalgazi İlçe Yönetimi olarak Sayın Valimizin yaptıkları güzel çalışmalarından dolayı her zaman yanlarında olduğumuzu burada beyan etmekteyiz. Sayın Valimiz Malatya halkıyla barış ve iç içe olması da bizleri gerçekten memnun etmiştir. Sayın Valimiz 15 Temmuzda dik durması ve Malatyalı halkımızında yanında olmuştur. Bizleri kabul eden ve misafir eden Sayın Valimize yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak, MHP Battalgazi İlçe yönetimin ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. Sayın Toprak, MHP Battalgazi İlçe yönetimine seçile yönetim kuruluna başarılar diledi. Vali Toprak, ülke meselesi olunca parti gözetmeksizin birliktelik olması gerektiğini söyledi başarılar diledi. Bu Ülke hepimizindir ve hep birlikte bu güzel Ülkemize sahip çıkacağız ve bu birlik beraberliği de işte hep birlikte 15 Temmuzda gördük dedi. Vali Toprak, MHP Battalgazi İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve kendilerine başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN