Malatya Muay Thai 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı turnuvaları sona erdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Muay Thai Müsabakası tamamlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen MuayThai turnuvaları düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. İl içi turnuvalara çeşitli kulüp ve sporcuların katılımıyla, 52 sporcu mücadele etti. Muay Thai turnuvasında Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir KAYAHAN, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında il müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleşen sporcularımızı tebrik ediyorum. Kutlamalar dolasıyla turnuvaların gerçekleşmesinde emekleri Olan Antrenör, hakem ve Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bir kez daha Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde çeşitli sportif etkinliklerle taçlandıran gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ Konuşmasın da Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatyat Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız., Antrenörlerimizin Gayretli çalışmaları ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Ailelerimizin öz verisi ve destekleri çocuklarımızın başarısın temelini oluşturuyor. Bundan ötürü antrenörlerimizi, ailelerimizi, sporcularımızı ve hakemlerimizi müsabakalara göstermiş olduğu ilgiden ötürü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Sporcuların ödülleri ve kupaları takdim edilerek müsabakalar sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN