Malatya'lılar Genç MASTÖB Sahurunda Buluştu

Geleneksel hale gelen Genç MASTÖB Sahur Programı , İstanbul Bağcılar MASTÖB Standında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezi MASTÖB Gençlik Kollarının organize ettiği Geleneksel GENÇ MASTÖB Sahur Programı İstanbul'da yaşayan Malatya'lıları aynı gönül ve bereket sofrasında bir araya getirdi.

Sahur Programına Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat , MASTÖB  Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Külüp Başkanı Adil Gevrek , MASTÖB Gençlik Kolları Başkanı Bilal Elmas , Avrupa yakası MASTÖB Şube Başkan Aziz Damar Malatya'lı İş Adamları, MASTÖB Genel Merkez ve Şube Yönetim Kurulu ve Teşkilat üyeleri ile birlikte İstanbul'da yaşayan çoğu Malatya'lılar katıldı.

MASTÖB  Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Külüp Başkanı Adil Gevrek ; böyle Mübarek bir Sahur akşamında hep birlikte Ramazan Ayının son günlerini eda etmekteyiz. Bizler MASTÖB Ailesi olarak Malatya'mızı ve Malatya'lıları Dünyanın her yerinde gururla temsil etmekteyiz. Ne mutlu ki bize böyle güzel ve ahlaklı bir Malatya MASTÖB gençliğimiz var. Sahur Soframıza Malatya'dan gelen sayın Pütürge Belediye Başkanım Mehmet Polat  ve tüm Başkan ve misafirlerimize tekrar bu gönül sofrasına hoş geldiniz diyor , bu anlamlı gecenin ede edilmesine vesile olan Bila Elmas kardeşime ve yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ise kısa bir konuşma yaparak ;  Her şeyden önce Adil Başkanımın da dediği gibi Böyle güzel ve essiz bir Mübarek Ramazan Ayı Sahurunda Gönül ve Bereket sofrasının etrafında bizleri bir araya getirdiğinizden dolayı tüm GENÇ MASTÖB'lü kardeşlerime ve Bila Elmas kardeşime çok teşekkürler ediyorum. Sizler Bizlerden önceki ve sonraki Büyüklerimizin ve bizlerin taşıdığı Malatya'lılık bayrağını sizler taşıyacaksınız. Malatya'lılar her daim gittikleri her yerde Malatya'lının adını ve şanını gururla temsil etmiştir. İnanıyorum ki sizlerde Malatya'yı bundan sonra da  en iyi şekilde temsil edeceksiniz.  Ben bu Sahur Sofrasının Türkiye sofrası olmasını istiyorum. Çünkü bu sofrada Malatya'nın her düşüncede her yapıda olan hemşerimiz kardeşimiz var. ne mutlu ki biz bu kardeşliği ilelebet pekiştireceğiz. MASTÖB tüm renklerden ve düşünceden oluşan bir büyük aile o yüzden diyorum Türkiye'mizde MASTÖB gibi farklılıkların zenginlik görüldüğü bir aile olsun hoş görü olsun istiyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin şimdiden Sizlerin  , Hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramın Ülkemize İslam Coğrafyasına ve Dünyaya Barış ve Huzur getirmesini diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN