Kızılay Malatya Şubesine Sürpriz Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Osman Korkut Özel Gereksinimli ( Down Sendromlu ) çocukların sürpriz ziyaretiyle karşılaştı.

         Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği Başkanı Nursel Vardı beraberinde Özel Gereksinimli ( Down Sendromlu ) çocuklarla birlikte Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut’a ziyarette bulunarak deprem süresince yaptıkları destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler. 


        Türk Kızılayı Malatya İl Başkanı Osman Korkut"  Bugün ki misafirlerimiz özel gereksinimli(down sendromlu) çocuklarımızın Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği Başkanı Nursel Vardı hanımefendi ile deprem süresince yanlarında olduğumuz ve yalnız bırakmadığımız için teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

            Türk Kızılayı dünyanın hemen her bölgesinde Yardımlarını Mazlumlara, Fakirlere, İhtiyaç Sahiplerine, darda kalanlara ulaştırmaya devam ediyor. Malatya Şubesi olarak bizlerde bugün bizlere sürpriz ziyarette bulunan çocuklarımızı şubemizde ağırladık. Hem sohbet ettik hem de birlikte yemek yiyerek onlarla birlikte güzel vakit geçirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN