KİCK Boksun Şampiyonları Belli Oldu

KİCK Boksun Şampiyonları Belli Oldu...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Kick Boks Federasyonun faaliyet programında yer alan Türkiye 15 Temmuz Şehitleri, adına düzenlenen Büyükler,  Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonası Bolu Kara çayır Üçbin Kişilik Spor Salonunda 29 Haziran / 05 Temmuz tarihleri arasında yapıldı.

 Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Federasyon ekibi ile  15 Temmuz Şehitleri, anmak adına  Büyük Organizasyonun en iyi şekilde hazırlanmasında  katkıları olmuştur. Türkiye Şampiyonasına Türkiye’nin,  81 ilinden 3000  seçkin  birbirinden üstün sporcular  bilgi , beceri  ve performanslarını sergilemek  İrlanda’da, yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına girmek için   müsabaka salonunda hazır bulunmuşlardır. 

 Altı gün devam eden şampiyonaya 2 ay önce Antalya’da,  düzenlenen Uluslararası Şampiyonada başarı elde eden sporculardan Ali Zurnacı, yine kilosunda 67 kiloda Türkiye Şampiyonluğunu kazanmıştır. Rize’li ve İstanbul Tuzlaspor Kulübün başarılı genç sporcumuz antrenörleri Enver Akgül ve Ahmet Cebir gözetiminde düzenli ve sıkı antrenmanları sonucu başarıyı yakalamıştır. Kick Boks sporuna gönül veren Ali Zurnacı hedeflerine ulaşmak adına hem okul ve hemde antrenmanlarına disiplinli çalışarak Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak İrlanda ‘da, yapılacak olan Avrupa Kic Boks Şampiyonasına kilosunda  ( 67 kiloda ) müsabakaya katılmayı hak etmiştir. Teşekkürler Ali Zurnacı Rize’ye ve İstanbul Tuzlaspor Kulübün adına heyecan yaşattığın için. Başarıların daim olsun. Ferah Uslu / İzmir

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN