İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Vademecum Dağıtıldı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmur Durmuş Ve Prof. Dr. Cengiz Yakıncı İşbirliğinde Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencilerine 'Vademecum' Dağıtıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmur Durmuş Ve Prof. Dr. Cengiz Yakıncı İşbirliğinde Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencilerine “Vademecum” Dağıtıldı.

Tıp Fakültesi zor bir eğitim gerektiren bir süreçtir. Öğrenciler 6 yıllık eğitimleri boyunca hasta muayene, teorik, uygulamalı eğitimler gibi çeşitli yöntemler ile eğitimlerine devam etmektedirler. Yaşamları boyunca yapacakları en önemli işlerden bir tanesi de hastalara ilaç yazmak ve ilaç uygulamaktır.

Prof. Dr. Durmuş “Tıp Fakültesi olarak bu yıl 3. Sınıf öğrencilerimize İlaç Uygulama ve Beceri dersini programa yerleştirdik. Bu derste ilaç bilgisi de gerekli olduğu için 240 tane Vademecum satın alarak öğrencilerimize karşılıksız dağıttık. Öğrencilerimiz bu kitapla uzun yıllar faydalanacaklardır ve hekimlik yaptıkları yerlerde başucu rafında duracaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN