İlhan İlbey'den Yeni Albüm

Sevilen sanatçı İlhan İlbey'den ''Arıyor arıyom  Açmıyon''isimli 12 şarkıdan oluşan yepyeni albümü DEKA Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yıllardır müziğin içinde olan ve müziğe olan tutkusunu her seferinde dile getiren sanatçı, yepyeni albümü ile gözünü zirveye diktiğini belirtti.

Albüm içerisinde gerek duygusal gerekse hareketli birçok eser bulunmakta. Albüm içerisinde ''Arıyorum arıyorum Açmıyon'' isimli eserini ünlü yönetmen Erkan Nas ile kliplerinden sanatçı kısa zamanda ve kısa sürede ciddi izlenme rakamlarına ulaştı.

Adana'da yaşayan sanatçı müziğe ilgisinin çocuk yaşlardan beri olduğunu, müzikten ve üretmekten asla vazgeçmeyeceğini  belirtiyor. Türkiye’de yapılan müziğin gönüllere hitap etmesi gerektiğini ve insanların şarkıları dinlerken kendi hayatlarından birşeyler bulması gerektiğini belirtiyor.

Albüm içerisinde her şarkısına güvendiğini belirten sanatçı, sözü ve müziği Halil Kürklü ‘ye düzenlemesi ise Kadir Şeker'e ait olan klip şarkısı ''Arıyom arıyom Açmıyon''ile müzikseverleri eğlendireceğe benziyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN