Spor

Spor Haberleri

Malatya Çadır Kente İlk KARATE Antrenmanı Başladı

6 Şubat 2023 tarihleri arasında 11 ilimizde meydana gelen deprem de ilimize de bir çok spor kulüplerimiz ağır hasarlı olup kapanmış bulunmaktadır.

Yeni Malatyaspor: 'Bu Vefasızlığı Asla Unutmayacağız'

Yeni Malatyaspor, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün deprem nedeniyle ödemelerinin gecikmesinden dolayı sözleşmelerini tek taraflı feshettiğini açıkladı.

Geçmiş Olsun Malatya

Kadınlara Savunma Sporları Hakkında Eğitim Verildi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Kadın Meclisi Üyelerine savunma sporları hakkında bir eğitim programı düzenlendi.

Malatya Karate Hakem Gelişim Semineri Yapıldı

Türkiye Karate federasyonu yeni hakem kurallarında değişiklik nedeni ile ilimizde ki bulunan hakemlere yeni güncelleme ile ilgili gelişim semineri verildi.

Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimizde yapıldı

Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin 2023 Faliyet Programda Yer Alan Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

Malatya Karate Hakem Gelişim Semineri yapıldı

Türkiye Karate federasyonu yeni hakem kurallarında değişiklik nedeni ile ilimizde ki bulunan hakemlere yeni güncelleme ile ilgili gelişim semineri verildi.

Malatya U 16 Futbol Liginde Malatya Şehirspor Şampiyon Oldu

Malatya U16 Futbol Ligi'nde mücadele eden, Malatya şehir Spor grubunda şampiyon oldu.

Lider Malatya Stadyumunda Yıkıldı

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, evinde lider Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti.

Müftü Veysel Işıldar Adına Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Malatya U-15 Futbol Amatör Kümede Maçları

Malatya U-15 Futbol Amatör Kümede Maçlara Çıkan Malatya Galataspor Kulübü İlginç Bir Forma Reklamı İle Maçlara Çıkmaya Başladı.

Toplam 536 haber.