Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Polat, Sanayi Sitesi İhtiyaçlara Cevap Vermiyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Özsan Sanayi Sitesi esnafları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Çalık: 300 Yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi İnşaat İhalesi Yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi inşaat ihalesinin 13 Haziran 2018 tarihinde yapıldığını ve inşaata kısa sürede başlanılacağını bildirdi.

Başkan Polat MOTAŞ Personeli İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye hizmetleri ile ilgili gezi, inceleme ve ziyaretler kapsamında MOTAŞ personeli ile bir araya geldi.

Toplumun Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi’nin 2018 yılı lokomotif projesi olarak başlattığı “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesi çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

Malatya Rengarenk Çiçeğe Büründü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın yeşil dokusunu artırmak ve daha yaşanabilir alanlar oluşturmak için Malatya genelinde yoğun bir şekilde ağaçlandırma, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yürütüyor.

Karapınar Mahallesi’nde Altyapı Çalışması

Şehrin yıpranan alt yapısını değiştirmek ve yeni yerleşim yerlerine altyapı götürmek için yoğun bir çalışma içerisinde olan Adıyaman Belediyesi, Karapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Kadın Kolları Her Yerde

Başkan Çicek, “Seçime Kadar Her Yerde Olacağız” MHP Malatya Kadın Kolları Hastaları Ziyaret Etti

Hiç Kimse Cezasız Kalmamalıdır

Sakarya’nın Sapanca İlçesinde Yavru Bir Köpeğin Dört Bacağını Kesen İnsanlık Vasfını Yitirmiş Kişi Yada Kişilerin Bulunarak Adalet Önüne Çıkarılmasını Temenni Ediyoruz.

Malatya’da Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Gedik Namazgâh Alanı Bayram Namazında Doldu Taştı

Bakan Tüfenkci, “Bayramın Huzur ve Güzelliği Dayanışma Ruhumuza Güç Katmaktadır”

Toplam 16125 haber.