Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Güder, Kayısı Ortak Paydamız

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye Şampiyonasında Kentimizi Başarıyla Temsil Ettik

Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, “ Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar göğsümüzün kabarmasına neden oldu.

Başkan Güder, Başarılı Olmak İçinde Elimizden Ne Geliyorsa Yapacağız

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve dernek üyesi muhtarlar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahbaz’dan, 23 Nisan Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, "Atalarımızdan 23 Nisan 1920'de bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık.

MAFSAD, İfsak’ı Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde İFSAK ziyaret edildi.

Başkan Çolakdan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Yetimler Kervanı Dernek Başkanı İhsan Çolak, "Atalarımızdan 23 Nisan 1920'de bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık.

Başkan Aygün Ankara İl ve Genel Merkez Binasının Açılışına Katıldı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, Doğu Anadolu il ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara’daki açılışa katıldı.

Hakan Bay'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

AK Parti Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıiçin yazılı bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Birliğinden Başkan Güder’e Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Battalgazi Belediye Başkanı Seçilen Osman Güder’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Boyraz, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, "Atalarımızdan 23 Nisan 1920'de bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık.

Toplam 16119 haber.