Güncel

Güncel Haberleri

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı II. Birleşimi 18 Haziran Salı günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında gerçekleştirildi.

Fırat Edaş Dünya Rafting Şampiyonası’na Enerji Oldu

Ülkemizde  ilk kez Tunceli’de gerçekleştirilen R4 Rafting Dünya Şampiyonası’na destekleriyle katkı sağlayan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., teşekküre layık görüldü.

MİAD Kadın Kolları, Battalgazi İlçesinin Tarihi Mekanlarını Gezdi

Malatya’ya gelen MİAD Kadın Kolları Başkanı Selin Yurdakul ve MİAD Kadın Kolları üyeleri, Battalgazi ilçesinin tarihi mekanlarını gezdi.

Büyükşehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası Olarak Kabul Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi,  Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı/Türkiye Ulusal Ajansı tarafından EURODESK Temas Noktası olarak kabul edildi.

Deniz Aslanları’ndan Malatya Çıkarması

İllerin  Kültürel varlığını korumak ve tanıtmak için çeşitli geziler düzenleyen iş adamlarının bu ay ki gezilerine  ev sahipliğini Darendeli İş Adamı Kazım Yıldırım yaptı.

Avşar, Çalışmalarımız Son Ana Kadar Heyecanla Sürecektir

Avşar, 39 Dernek Başkanıyla İstişarelerde Bulundu.

Çavuş ve Dayan Ailesinin Mutlu Günü

Hekimhan’ın sevilen ve sayılan ailelerinden olan Duriye ile Hacı Bayram Çavuş’un biricik oğulları Muhammed Emin Çavuş Diş Doktoru Nurgül Çavuş ile dünya evine girdi.

Başkan Gürkan Hekimhan’da İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk ilçe gezisini Hekimhan’a yaptı.

Anlamlı Günde Anlamlı Ziyaret

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi Babalar Günü münasebetiyle , anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Keskin, Kayısıya Büyük Bir Darbe Olur

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Büyükşehir Belediyesinin bu yıl mutlaka kayısı festivalini yapması gerektiği çağrısında bulundu.

YKS'YE Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

15 - 16 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

Vali Baruş 2019 Yılı Kayısı Rekoltesini Açıkladı

Türkiye'nin kuru kayısı üretiminin yüzde 90'ını, dünya kuru kayısı üretiminin ise yüzde 67'sini karşılayan Malatya'da, 2019 yılı kayısı rekoltesi düzenlenen toplantıyla açıklandı.

Haşereyle Mücadele Geceli Gündüzlü Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının aşırı yağışlı geçmesiyle birlikte özellikle bu yıl beklenenin üzerinde artış gösteren haşerelere karşı mücadele çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Malatya Belediyeler Birliği Toplandı

Malatya Belediyeler Birliği toplantısı, 12 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, en yaşlı meclis üyesi Hasan Demez Başkanlığında gerçekleştirildi.

Aynı Anda 5 Hastaya Karaciğer Nakil Operasyonu Başarıyla Tamamlandı

Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinden, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için eş zamanlı organize edilen 5 karaciğer naklinin başarıyla tamamlandığı bildirildi.

Battalgazi Belediye Personeline Yangın Söndürme Eğitimi Verildi

Battalgazi Belediyesi personellerine yönelik 'Temel Yangın Eğitimi' verildi.

Yeşilyurt Belediyesi Spor Okulu İçin Kayıtlar Başladı

“Geleceğin Yıldızlarını Yetiştireceğiz”

Büyükşehir Fuzuli Caddesini Asfaltladı

Akşam Başladı Sabah Bitti...

Toplam 16080 haber.