Güncel

Güncel Haberleri

Gezer, Malatya’yı 5 Yılda Bölgenin Cazibe Merkezi Yapacağız

Malatya Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu.

Yazıhan İlçesine Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyarette bulundu.

Güder’in Yer Tahsisi Yapmasıyla Birlikte Eski Malatya Kütüphaneye Kavuştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.  

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Öğrencilere Gösteri Düzenlendi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Toplam 16023 haber.