Güncel

Güncel Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

“Doğada Yaşayan Tüm Canlılara Sahip Çıkmak Gerekiyor”

Hazine Arazileri Tarıma Açılacak

Tarıma açılan Hazine arazilerinde ilk etapta 9 milyon metrekarelik alanda ekim yapılacak.

Malatya'lılar Sokağa Çıkma Yasağına Uydu

İçişleri Bakanlığınca, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 2 Gün sokağa çıkma yasağının ardından , yasağın ilk gününde Malatya yasağa tam anlamıyla uyuyor.

COVİD-19 Türkiye Web Portalına Destek

Tarım ve Orman Bakanlığı TÜBİTAK'ın yararlı bilgilerin paylaşılması amacıyla kurduğu COVİD-19 Türkiye Web Portalına (https://covid19.tubitak.gov.tr) tarımsal konularda destek veriyor.

İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 11.04.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Büyükşehir’den 23 Nisan Şiir Yarışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100’ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şiir yarışması düzenleniyor.

Malatya Dernekler Platformu Polisini Alkışlıyor

Malatya Dernekler Platformu ortak bir yazılı basın açıklaması ile polisimizi destekliyoruz diye açıklama yaptı.

Sarıbaş’dan Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Malatya İl başkanı Av. Süleyman Sarıbaş Polis haftası nedeni ile ilgili bir mesaj yayınladı. 

Yetim Anneleri Maske Üretiyor

Yetim Vakfı Reyhanlı Eğitim Köyü’nde eğitim gören yetimlerin anneleri Reyhanlı Kaymakamlığı izni ve koordinasyonuyla maske üretimine başladı.

İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 10.04.2020 Cuıma günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 175. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Polisimize Destek İçin Bir Aradayız

Malatya, Adıyaman, Elazığ ve Bölgemizde yayın yapan bir çok haber sitesi ortak bir yazılı basın açıklamayla  Türk Polis Teşkilatının 175.nci kuruluş yıl  dönümünü kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Olağan Üstü Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Nisan Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında olağanüstü toplandı.

Başkan Gürkan Cuma Pazarı Esnaflarını Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediyesi ‘Pazar Esnafına’ Maske Dağıttı.

Alparslan Türkeş Bulvarı Baştan Aşağı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarından değişim, dönüşüm, yenileme çalışmalarına başladı.

Ağbaba, FETÖ’nün Üst Düzey Yöneticilerini Göz Yuma Yuma Kaçırdınız

Tbmm Genel Kurulunda Konuşan Ağbaba; “Fetö’nün Üst Düzey Yöneticilerini Göz Yuma Yuma Kaçırdınız” “Balyoz, Ergenekon, Oda Tv Davaları Birer Siyasi Katliamdır”

Aliağalıların Temel Gıda İhtiyaçları

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan Aliağalıların sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla, Aliağa Belediyesi tarafından kurulan aliagasemtpazari.com, hizmete girdiği ilk günden yoğun ilgi gördü.

Toplam 16125 haber.