Güncel

Güncel Haberleri

TÜGİAD Genel Başkanı Şohoğlu, Merkez Bankası Faiz

Merkez Bankası politika faizini 0,50 puan düşürerek yüzde 8,25'e çekti.

Vali Baruş, İl Sağlık Müdürü Bentli ile Birlikte Pandemi Süreci

Vali Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ile birlikte Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda basın mensuplarına ilimizdeki Pandemi Süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesine Teftiş Kurulu Başkanlığına Atama

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, kurumsal oluşum çalışmaları kapsamında Teftiş Kurulu Başkanlığına ilk defa atama yapıldı.

Battalgazi ve Tarihi Kanlı Kümbet

Sanat Tarihi Uzmanı Hasan Hüseyin Aslan Battalgazi 'nin tarihi ile ilgili genel bilgileri aktardı.

Büyükşehir Bayram Süresince Görev Başında

Malatya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Ramazan Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.

Başkan Çınar, Gündüzbey Sosyal Tesis Projemiz İle Turizm

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın kadim bir medeniyet kültürü üzerine inşa edilen Gündüzbey’in doğal lezzetleri, tarihi ve turistik mekânlarını daha geniş kesimlere tanıtmak amacıyla yeni dönem vaatleri arasında yer verdiği ‘Gündüzbey Sosyal Tesis’ projesinin yapım işleri başladı.

Başkan Gürkan, Ramazan Bayramı Öncesi Şehir Mezarlığını Ziyaret Etti

İnsanların En Zor Zamanlarında Onlara En Güzel Hizmetleri Sunmak Görevimizdir.

Başkan Güder, Battalgazi İçin Yapılacak Yatırımlar Konuşuldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Battalgazi Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından 2020 yılı içinde Battalgazi ilçesinde devam eden ve yapılacak yatırımların konuşulduğu istişare toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in katılımıyla tamamlandı.

Çalık, Bizim Yaptıklarımıza Sizin Hayalleriniz Ulaşamaz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Boztepe Barajı’nın Türkiye ekonomisine katkı sağlayan önemli bir baraj olduğunu kaydederek, “Boztepe Barajı, Malatya’mızın Türkiye ekonomisine de katkıda bulunan çok önemli bir baraj haline geldi.

Gürkan, Güzel Bir Yatırım Malatya’mıza Hayırlı Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay’a devredilen Vagon Onarım Fabrikası alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yeşilyurt’ta ki Parklar ve Yeşil Alanlar Güzel Günlere Hazırlanıyor

“Parklarımızda Yine Keyifli Ve Güzel Vakitler Geçireceğiz”

Başkan Gözükara, Onlara Ölü Demeyiniz, Onlar Şehitlerimizdir

Türkiye Harp Malülü Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Jandarma’dan Aziz Şehitlere Özel Hassasiyet ve saygı göstermeliyiz, Şehitlerimize Allah rahmet ve gazilerimize geçmiş olsun.

En Güzellerinden Biri Malatya’da Yaşandı

Gürkan, Kampanyaya Verilen Desteklerin En Güzellerinden Biri Malatya’da Yaşandı.

Ağbaba; “Bitirin Artık Binlerce Öğrencinin Okul Çilesini”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “yapımı yılan hikayesine dönen Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki okul projesiyle ile ilgili “Bitirin artık binlerce öğrencinin okul çilesini” dedi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 20.05.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Başkan Çınar, Kan Verelim Hayat Kurtaralım

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşamak, daha güzel günlere vesile olmak için tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum. Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor süreçte çok daha hassas davranarak ve kan vererek hayatların kurtulmasına vesile olmalıyız.” dedi.

Başkan Dağ'dan Kadir Gecesi Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 16102 haber.