Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Özcan’dan Özal Ve Hamido Anma Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa CANBAY, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Mesut Samanlı, MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Personelle Bayramlaştı

Bizim Asıl Bayramımız Hep Birlikle Malatya’mızı Ayağa Kaldırdığımız Zamandır.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Geçmiş Olsun Malatya

Başkan Yardımcısı Dinç'den Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Gazi Dinç, Mübarek Ramazan Bayramının Vatanımıza Milletimize Ve İslâm Âlemine Ve Tüm İsanlığa Sağlık Huzur Ve Esenlikler Getirmesi Dua'sı İletüm Malatyalı Hemşehrilerimin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ilk mesai gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şengönül’üden Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum.

Sınav Adaylarında Bahar Rehavetine Dikkat!

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, baharın gelişinin insanın enerjisine ve ruhuna olumlu yansımaları olduğunu, ancak bu enerjiyi doğru yere kanalize etmek gerektiğini söyledi.

Keskin, Gidecek Başka Bir Yerimiz Yoktur, Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya bizim, gidecek başka bir yerimiz yoktur. Ticareti ayağa kaldırırsak, Malatya’yı da ayağa kaldırırız. Bu hepimizin boynunun borcu. Bunu el birliği ile yapacağız.” dedi.

Toplam 16017 haber.