Dünya

Dünya Haberleri

'Türkiye'nin Dünya Lideri Olması İçin Dua Ediyoruz

Malezya İnsani Yardım Vakfı Genel Sekreteri Nasrun Amir Abdullah, Türkiye'nin dünyada lider olabilmesi için her gün dua ettiklerini belirterek 'Türkiye böyle bir konuma gelebilecek pozisyonda.' dedi.

Rusya'dan Türk Domatesi Açıklaması

Rus basını, Türk domateslerinin Rusya'ya ithalatının Ekim ayı itibariyle başlayabileceğini açıkladı.

ABD Bu İşe Çok Kızacak!

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, nükleer bilim adamları, üst düzey askeri yetkilileri ve teknisyenleri kutlamak için büyük bir kutlama gerçekleştirdi.

Arakanlı Müslümanlara İlk Yardımlar Ulaştı

Myanmar ordusu ve Budist çetelerin saldırılarına maruz kalan ve Bangladeş'teki mülteci kamplarına sığınan Arakanlı (Rohingya) Müslümanlara ilk yarımlar ulaşmaya başladı.

Katar, Körfez Ülkelerine Resti Çekti!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani Sani, "Katar'ın Suriye politikası aynı kalacak.

Avrupa Birliği'nden Sürpriz 'Türkiye' Çağrısı

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Alman yetkilisi Günther Oettinger, mülteci anlaşması kapsamında Türkiye’ye ödenecek mali yardımları tamamlamak için AB ülkelerinin daha fazla para ödemesini talep etti.

ABD'nin Yeni Hedefi Türkiye'nin Kardeş Ülkesi

Afganistan ile ilgili yeni stratejisini açıklayan ABD Başaknı Donald Trump'ın Asya'daki yeni hedefi Pakistan'a baskıyı artırmak.

Dünyayı Sarsan Krize Japonya Da Müdahil Oldu! Vururuz

Kuzey Kore'nin Guam adasına tarih de vererek füze saldırısı planı yaptığını duyurmasının ardından komşu ülkeler de kendi önlemlerini almaya başladı.

Kuzey Kore'de Halk Sokaklara Döküldü! Yumruklarını Kaldırıp...

Başkent Pyongyang'ta toplanan on binlerce Kuzey Koreli yumruklarını havaya kaldırarak hep bir ağızdan slogan attı.

Angele Merkel'den Skandal Türkiye İsteği

Almanya'nın Hitler'i hatırlatana Başbakanı Angela Merkel, patronu olduğu Avrupa Birliği'nden, Türkiye için ayrılan fonun kullandırılmamasını istedi.

4 Ülke İran'ı Birleşmiş Milletler'e Şikayet Etti

ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa, geçtiğimiz hafta uzaya uydu fırlattığını açıklayan İran'ı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne şikayet etti.

Şeyh Al Sani: Artık Daha Güçlüyüz

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Körfez bölgesindeki krizin patlak verdiği haziran öncesine göre ülkesinin daha güçlü olduğunu belirtti.

Türkiye'den Füze Deneyen Kuzey Kore'ye Çok Sert Tepki!

Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin balistik füze denemesini kınadıklarını açıkladı. Bakanlık Kore'nin BM güvenlik konseyi kararlarını ihlal ettiğini duyurdu.

Kim Jong-Un'tan Tehdit: ABD Bir Adım Ötemizde

Kıtalararası balistik füze denemesi sonrası açıklama yapan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, füzenin tüm ABD'yi vuracak kapasitede olduğunu söyleyerek, “ABD sadece bir adım ötemizde’ dedi.

NATO'dan Flaş S-400 Açıklaması

NATO'dan ismi açıklanmayan bir yetkili, İttifak'ın üyesi olan Türkiye'nin Rus S-400 füze savunma sistemleri konusunda karar alma hakkına sahip olduğunu söyledi.

Çin'den Flaş Türkiye Karar! Onay Çıktı...

Çin, TCMB'nin onshore döviz piyasasına giriş yapmasını onayladı.

Almanya'dan Türkiye'ye Bir Küstahlık Daha

Türkiye ile Almanya arasında artan gerilimin ardından Almanlar Türkiye'ye karşı algı operasyonları başlattı.

Katarlı Sanatçıdan Ay-Yıldız Kaligrafisi

Katarlı sanatçı ve çizer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesine yaptığı ziyarete, sosyal medyadan paylaştığı Türk-Katar dostluğunu simgeleyen kaligrafik eserle destek verdi.

Toplam 61 haber.